Vimplar till salu

söndag 24 februari 2008

Mitt bidrag......till Kortmakarens skisstävling. Det var även ett färgtema som man skulle använda sig av. Jag vill utmana mig själv ännu mer, så jag bestämde mig för att inte chalka kanterna eftersom jag jämt gör det. Samt att inte använda mönstrade papper... Klarade jag det tycker ni?

Själv tycker jag inte alls om detta kort, jag ville ha det naivt. Men detta ser ut som nåt min dotter kunnat gjort... hmm

Men, men man kan inte lyckas jämt, och därför valde jag att visa det iallafall. Kanske inspirerar det andra att inte ha så höga krav på sig själva. Jag hade iallafall roligt när jag gjorde det!

5 kommentarer:

Nilla sa...

Jag tyckte det var ett roligt kort.
Det påminner mig om de där matlådorna som du har haft bild på.=)
Saknade att komma upp och pyssla.
Jag måste samla mig, det här är ju för trist.....Kramar

Vivvo sa...

Jag tyckte också om det.... själva färgkombinationer neongrönt, turkos och rosa måste du försöka göra nåt mer i....

Det kan bli så himla fräscht och ganska butiks snyggt! Jag tycker också att dom ser ut som nåt kitschigt roligt!

joggemia sa...

Precis rätt inställning...man kan inte var nöjd jämt. Det är bara att ta nya tag så blir man förhoppningsvis nöjd med nästa. Jag tycker kortet är superhärligt! Krispiga och härliga färger och läckert upplägg. Jag skulle också ha svårt att låta bli chalk och mönstrat papper...kanske jag tar det som en utmaning? =)

Kram!

zizzi sa...

Inget fel på kortet alls! Men visst är det så att man inte blir nöjd alla ggr....Det är ju bra att utmana sig själv tror jag iaf.
Ha det så bra

ulrika_m sa...

Men hallå! Hur höga krav har inte du på dig själv då? Design är inte bara chalks och mönstrade papper - det syns ju att hela kortet är genomtänkt och väl avvägt. Fint dekorerat och alldeles underbart! Jag har också en förkärlek för chalkade kanter, men på vissa kort passar det bara inte. Det här precis som Joggemia sa "krispigt" och då platsar ju inte chalksen! Heja Rimna!