Vimplar till salu

tisdag 8 april 2008

Ett kort som legat länge...

...på mitt skrivbord. Jag har tittat och flyttat och liksom inte fått till det. Och nu blev jag så trött på det så jag limmade fast allt och ansåg mig färdig med det... Det fattas något... men det får vara, bara jag fått det ur "systemet".

Tack snälla J för den fina stjärnknappen!

Hoppas jag får tillbaka min inspiration som varit på vift sen ett tag tillbaka. Jag har nämligen en massa deadlines som närmar sig med stormsteg... Jag bara stirrar på min pysselgrejer och sen går jag därifrån.

Min kära sambo frågade igår om jag ville ha en pysseldag till helgen!? Och självklart vill jag det, hoppas jag har hittat min inspiration tills dess.

8 kommentarer:

joggemia sa...

Jag tycker kortet är superläckert som det är! Häftigt med blommorna i vagnen. Den där mannen du har som frågade om du ville ha en pysseldag i helgen....var köper man såna? Om min make hade ställt en sån fråga hade jag bara glott på honom och undrat vad haken var. =)Hoppas du hittar inspirationen!

Kram!

Vivvo sa...

Jag tycker att det var jättemysigt.. underbar färgkombo... men jag kan förstå vad du menar... det känns som att vänster nederkant/höger upperkant vill ha något sällskap.. men det är ju superfint som det är.. man vet ju aldrig.. det kanske bara skulle förstöra... du är duktig!

petraso sa...

underbar!

Scrapkatt sa...

Fint kort, såg det på Scrappiz också! Jag tycker det är så fint som det är, enkelt och avskalat. Man behöver inte alltid så mycket dekorationer, det är fint med enkla kort också! Gillar typsnittet mycket och blommorna.. och så stämpeln förstås... ;-)

Vilken underbar man du verkar ha, hoppas du får en trevlig pysseldag i helgen! *kram*

Anonym sa...

Kortet är helt underbart , det ska inte vara mer .Du kommer snart igen med inspiration ,
Va rädd om sambon o dom växer inte på träd som är så förstående.
Ge honom en extra kram

Hej från Britta

Nilla sa...

Ja det var ju jättefint...

Vart hitta du det???
inte bakom mitt skåp, för där är tomt nu*L*

Kramar och petar på dig!!!!

Duuuu....hitt på nåt nu...

Marie sa...

Hej!
Jag tyckte kortet blev bra som det är. Ibland behöver det inte vara en massa saker på dom. Ibland kan det vara fint med det enkla...

Ha det gott! Hoppas du hittat din inspiration till heklgen. Vem skulle inte vilja ha en man som erbjöd en hel pysseldag! Lyckost dig!!!

Helen/Hegu sa...

Jag tycker också att kortet är underbart precis som det är...det fattas inget! Vilken underbar man du verkar ha...