Vimplar till salu

söndag 27 juli 2008

hej...


Himmel vad varmt det är... Vi har bokstavligen bott vid sjön de senaste två dagarna. Finns liksom inget annat man orkar göra. Men ikväll kunde jag inte låta bli mina pysselsaker, var bara tvungen att slänga ihop ett snabbt kort.
Det blev inte riktigt som jag tänkt mig... klistrade dit fjärilen och ångrade mig efteråt. Men när jag tog bort den så hade pappret under gått sönder, så det var bara att limma på den igen. Så kan det gå, när inte haspen är på... Solsting eller vad...?

8 kommentarer:

ciiccii sa...

Åh, men jag tyckte om fjärilen. det blir så fint det du gör. Jag törs inte göra enkelt på något vis. Blir inte alls som när du gör det. *avis*

Ulle sa...

Du har verkligen otroligt mycket fint i din blogg! Detta kort tycker jag är kanonfint och fjärilen är verkligen gullig (gillar pärlflossen du satt över den) ...

netha sa...

Poppar in för att säga att du gör väldans mycket fina kort, Kul att hitta lite nya fräscha bloggar.
Må gott i sommarvärmen.

Åsa/asamia sa...

Jag tycker det blev underbart fint!
Du gör alltid så mycket fint att kika på - gillar att titta in här och låta mig inspireras av dina fina alster.

Kicki sa...

Underbar färg-kombo!!! Den måste jag prova på också :)
Grattis til DT-platsen!
Kram Kicki

Teres sa...

Hittat hit för första gången tack vare en länk på pyssel.net. Å här kommer det garantert att bli många besök framöver. Gillar ditt sätt att göra kort på. Så otroligt fina!

Ewonne sa...

GUd vilket snyggt kort!!!!! Och ett stort GRATTIS till ditt nya uppdrag!!! :)

Erica sa...

Stort grattis till din DT-plats, den är du värd!! Du gör så fina kort och inspirerar så mycket. Detta kortet var som vanligt jättefint, gillar verkligen färgkombinationen mycket!!
Själv orkar jag inte göra så mycket i sommarvärmen, det får bli höstpyssel istället.. :-)