Vimplar till salu

fredag 11 juli 2008

Uppdatering pysselhörna...Städade min hörna igårkväll och passade på att ta lite foton imorse när solens första strålar sken in. På ett halvår hinner det hända mycket... Kolla här hur jag hade det i Januari.
Har fått utöka min hörna med en Expedithylla från IKEA. Som MissMian utryckte sig på Scrappiz så är det livsfarligt att ha så nära Stellas... Mycke grejer blir det!
Ha en skön FREDAG!

10 kommentarer:

Jennie {Deleelsia} sa...

Men �hhhh. Vilken dr�mh�rna du har.
Det �r annat �n min egna lilla pytte h�rna som alla mina saker v�xt ur.

Sanna F sa...

Super fint har du!!! Och så välstädat ;)

Henrietta sa...

Underbar hörna med mycket plats!! Avis...

Erica sa...

Vilken härlig pysselhörna du har!! Planerar att köpa ett sådant där byggbart hörnskrivbord från IKEA jag med, inspirerande att se dina bilder. Vad fint med alla glasburkarna, överskådligt och bra. Men får du du ha sakerna ifred för barnen? Kan tänka mig att det är rena drömmen för dagbarnen och dina egna barn att sitta där. Själv funderar jag på låsbara skåp, åtminstonde för mina papper, min 3-åring gillar att klippa... ;-)

Änglahus sa...

Gud vad fint du har organiserat, själv bygger jag mest på höjden... Gillar det vita, blir så stilrent & fräscht! Du skriver i förra inlägget om att ha sin speciella stil & jag tänkte kanske att ha en bra bredd är positivt? Själv tycker jag att jag gärna bygger kort på samma sätt, sätter 3 blommor i samma hörn, har förkärlek för fem samma färger. Jag hade gärna breddat mig lite mer så jag tycker du ska det som ngt positivt istället! Med dessa små ord önskar jag en glad sommar!

Petraso sa...

My good Jag vill flytta hem till dig!!!!!! Vilken dröm hörna...sitter ju själv i våran garderob med dåligt ljus och har inte ens plats att göra en Lo för bördsytan är inte så stor...ha datorn nära är inte ens att tänka på..... Det blir ett skratt av om som kommer hit...sitter du där!!!
har en garderob en gäst säng och massa kläder och mina saker på 2 kvm..... Du har sååååååååååååå fräscht och Ja bo när scrapp affärer är farligt och jag har inte bara en utan massa massa

LillBlomman sa...

Underbar hörna!! Precis i min smak!! Ljust och fint!! Min hörna ska flyttas till förmån av ny bebbe!! Men tror att allt får plats ändå! Kramen!

MissMian sa...

Wow så snyggt!! Vill måla om väggarna här hemma...NU helst!
Måste fråga...vad är det för mappar du har dina papper i? Och var går de att få tag på! De verkar ju perfekta!!

Ellie sa...

Åh vilkne fin scraphörna du har :) Skulle önska att jag också hade ett sånt rum med massor av scrapprylar :D Gud så härligt!! :)

ronjabus sa...

Oj, vad fint du har det! Suuper!