Vimplar till salu

lördag 13 september 2008

Gratisgrejer...

Alla som känner mig vet att jag gillar att delta i olika tester och att fylla i enkäter. Vet inte varför men det är lite kul att klicka i olika rutor och sen att man får något för det är ju inte fel! (Har ju för 17 tackat jag att medverka i en två timmars lång chatroom där vi diskuterade och såg på reklamfilmer från Willy´s...)

Just nu är jag med i Zapera ( vilket jag varit ett bra tag, och som gett mig bla. ett Weber fiskgaller, mycket användbart...) och jag är även med i Buzzador där jag för övrigt har fått en hel låda med dessertostar... I torsdag knackade det igen på dörren och där står en postgubbe med en kul låda igen. Nämligen 1,4 kg kycklingfärs, så nu blir det till att laga något gott av det.

Nu undrar ni säkert vad den lilla söta filmen har med saken att göra... Jo jag har tydligen handlat en del på Adlibris, så till vida att jag fick en månads gratis filmprenumeration på Lovefilms. Och detta har resulterat i en hel del filmtittande. De första filmerna var sådana som jag velat se ett tag, men nu har listan börjat tryta och jag klickar i filmer för glatta livet. Idag kom turen till filmen Juno. En film om en tonårstjej som blir gravid... Inte så ovanligt tänker ni, men vilken söt film. Jag kom på mig själv hela tiden med att "se filmen i papper" alltså scrappad. Och vilket härligt språk dom använde sig av. Sevärd helt enkelt, och om jag inte hade hoppat på ett gratiserbjudande hade jag nog aldrig sett den!

Slutsats: Gratis är gott!!!

1 kommentar:

Angelica sa...

Hej hittade precis hit=)men kommer besöka dig många gånger framöver=)