Vimplar till salu

söndag 15 mars 2009

Vårkänslor!

Fick påtryckningar från min kära sambo idag att en gång i tiden var jag huslig... Planterade om blommor och gjorde vårfint i fönstren med nysydda gardiner... Förstår inte vad han talar om... Nu har jag inte tid med sånt längre, har massor av nytt scrapmaterial som jag vill testa. Men, men det kan vara trevligt med lite ljusare gardiner, så mina gamla favoriter åkte upp idag. Inköpta på IKEA för massor av år sedan, men jag gillar dom starkt. Matchar min fina turkosa köksoffa som jag köpte för min första lön jag tjänat för en hiskligt massa år sedan.

Och titta vad jag hittade ute i rabatten!

Nu är verkligen våren här! Som jag väntat och längtat!5 kommentarer:

AnnikaS sa...

*skrattar* jag fick ungefär samma kommentar från min sambo häromdagen. Har bestämt mig för att när vi storstädat den här veckan ska det bli nya fina blommor i fönstren här hemma.
kram Annika

Anonym sa...

A-M här uppe i norr skiner solen och snön ligger vit. Har varit ute i det vackra vårvädret. Ser på dina bilder på vår blommorna det känns långt borta idag. Men helt klart den kommer oxå hit upp till oss. Din sida ligger som min favorit. Du är super duktig
kram katy

Johanna sa...

Åh, vad underbart med vår! Nu blev även jag sugen på att plocka iordning och vårstäda lite... Hoppas helgen har varit bra och grattis till uppdraget på Papermaze! :D Johanna

Muffin sa...

Känner igen det där, all extratid läggs ju vid pysselbordet...:)
Härligt med vår!

Änglahus sa...

Hm, då får jag väl vara lite präktig & säga att jag inreder så mycket att min sambo önskat att jag pysslat istället, hi hi. Älskar dina foto, det riktigt vårspritter i kroppen! Och det där tyget är bara det finaste, jag har en meter som jag vårdar ömt, skulle bli kuddfodral, men jag vill inte klippa i tyget, hi hi.