Vimplar till salu

fredag 17 april 2009

Mina sista alster för Inkido...

...eller det är en sanning med modifikation. Det kommer säkerligen dyka upp fler alster med Inkido material för jag har en massa godsaker kvar från det välfyllda paketen jag fått. Men dessa är det sista planerade iallafall. Håll till godo!


Det blev en 6 x 12' layout om årets första blomma som tittade upp ur snön.

Stämplat och embossat på ett papper och sedan stansat ut blommor och böjt till dom lite. Har även stämplat bladen och embossat med glitteepulver. Dom röda prickarna har jag målat med Watermarkpenna och sedan embossat, det blev en läcker effekt tyckte jag. Papperssnurrorna har jag snott rakt av från Scrapkatten (Erica)
Allt material är från Inkido.

Dessa färdiga kortstommar är toppen att jobba med. Kuvert och kort i ett så att säga. Man kan ju även lägga i ett löst kort om man hellre vill det.


Det blev ett Krya på dig kort.Stämplade Swallowtail på tunt papper och la på lite färg och glitter. Det underbara ros pappret är från den nya kollektionen som jag blivit beroende av, underbara prickiga och rutiga papper blandat med dessa rosor och fin text, kan det bli bättre. Även allt material till detta kort är från Inkido.

Stort TACK till INKIDO för att jag fick chansen att få skapa av erat lyxiga material i hög kvalité!

3 kommentarer:

Tettiz sa...

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ underbart fint - både LOn och kortet fick mig att bara smälta - de är så sjukt snygga. Du är verkligen en otroligt begåvad scrappare/kortmakare och det är alltid en FRÖJD att smyga in och kika i din blogg!

*kramar*
Jeanette

Ha en skön helg!!

Jennie {Deleelsia} sa...

Helt underbara saker som du gjort med Inkidos material.

Lundgren sa...

Har tittat igenom din blogg, måste bara säga att du gör så mycket fina saker. (lite avis) Hoppas det är ok att jag smyger mig in här och inspireras.