Vimplar till salu

onsdag 6 maj 2009

Inspiration PearlMaker

I det senaste DT-paketet från Designat fanns det med en röd pearlmaker och en utmaning om att använda den på något annat än på layouter och kort. Så jag började med att läsa på tuben och kunde då konstatera att man kan använda pearlmaker på en massa olika material. Jag gick igång på en ljuslykta i glas.

Jag vet att vi går mot ljusare tider, men man kan skapa ljuslyktor till grillpartyn att hänga i träden, bröllopsfester eller rent av kanske börja med julklapparna i tid.

Jag började med att stämpla vita swirlar, och sen dutta på röda prickar med Pearl Maker. Det blev väldigt fint och jag kommer säkert använda den till mycket framöver.

Nu är det också läge för en VARNING, använd inte Pearl Maker rakt ovanför lågan, där det blir varmt. För då börjar den att bubbla...

Stensamlare har jag varit sedan barnsben och det är billiga prydnadsaker att förgylla hemmet med.På några av stenarna har jag använt rub ons först och sedan förstärkt med pearlmakern. Här är det bara att släppa loss och skapa hej vilt. Perfekt att låta barnen var med och pyssla också, dom har en härlig kreativitet som smittar av sig.
Nu är vårat hem fyllt med glittrande fina stenar, som små skatter som kikar fram här och där.
Ha en bra onsdag!!!

7 kommentarer:

Kickans_blogg sa...

Åhh så mycket fint!!! :0)
Nu får man ta sig en tur i skogen efter sten känner jag!
Stora kramen Kicki

Sockergrynet sa...

Så snyggt det blev !! Tack för inspirationen!

Joel & Johanna sa...

Du är ju bara helt underbar i ditt skapande och annars också för den delen. Kram Johanna.

Anonym sa...

Wow, det var coolt!! Jag är också stensamlare, nu fick jag nya idéer!! Stort tack för inspirationen! Och lördagskorten är verkligen suuuperfina!

Michaela sa...

Ååååå så fint! Tänk att dekorera middagsbordet i trädgården med dessa, mmmmmmmm..... Tack för inspirationen! Kjam...

Paula sa...

Åh, så fina! Har också dekorerat stenar men har ju inte tänkt på att man kan använda Pearlmaker och lite annat. Sååå fint.

Hur har du stämplat på lyktan? Är det inte svårt när den är rund?

Kram
Paula

Cattis sa...

Vad snyggt det blev!! Fäster rubonsen bra på stenen? Har du lackat över sen?