Vimplar till salu

onsdag 3 juni 2009

Scrappa på 30 minuter!

Jag var på Örebro scrapträff den 25 april och hade en halvtimme på mig innan alstren skulle lämnas in för tävlingsröstning. Började med att välja ut ett foto som hade en given titel. Med det menar jag att jag inte behövde tänka så mycket utan visste direkt när jag såg fotot vad titeln skulle bli. Sen valde jag att scrappa i storleken 12 x 6* för då är det lite mindre yta att fylla och på så vis blir det lite enklare.
Endast ett mönstrat papper och sen öste jag på med bokstäver och stickersdekorationer. Det går snabbt när det är förklistrat. Det som tog tid här var att klistra dit metalldekorationerna och att stämpla linjalen. Lite bling hann jag få dit innan tiden var slut också. Det var så roligt att snabbscrappa och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Rekommenderar er att prova på att sätta äggklockan på 30 minuter och scrappa, ni kommer bli glatt överraskade av reultatet!

Blir du inspirerade att prova på att snabbscrappa, skicka gärna in resultatet till oss på Scrappiz: scrappiz@gmail.com

4 kommentarer:

Pappersdraken sa...

Snyggt! Ingen kunde tro att den LO:n bara tagit 30 minuter!
Det är faktiskt kul att snabbscrappa har jag märkt. Den snabbaste LO:n jag gjort tog 7 minuter! Det var en tävling, jag vann förstås inte, men jag blev väldigt nöjd i alla fall. Man få inte tid att tänka så mycket, man bara gör och då kan det faktiskt bli riktigt bra!

Pysslingen sa...

Vad fint! Jag köpte ett album i 12x6* på Designat's rea nu, men har inte riktigt vågat mig på det formatet ännu. Men blev väldigt inspirerad nu när jag såg din fina Layout. Snabbscrappa tar nog ett tag till innan jag vågar...

Anne Kristine sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anne Kristine sa...

Så stilig layout...Herlige detaljer!!!
Ønsker deg en flott dag :o)
klem Anne