Vimplar till salu

onsdag 15 juli 2009

Var tog jag vägen...

Jag lovade KAOS uppdateringar till helgen som va, men hu så jag ljög. Jag har inte haft tid att vare sig blogga eller pyssla... Nu har jag äntligen semester och det firade vi med att gå och köpa en ny soffa till vårat vardagsrum. Jag är lite chockad själv för det var inte meningen... Vi skulle bara kolla lite i affärer den där regniga lördagen och kom hem med en RÖD soffa! Som ni vet så måste man ju ha ett nytt soffbord då och en ny hylla och nya kuddar.....osv


I dagarna fyra har jag städat, rensat flyttat om och verkligen röjt. Så skönt att slänga gammalt skräp och få ordning på grejerna. Jag och Mathias fick ihop 5 (!!!) sopsäckar med gamla kläder från våra garderober. Helt otroligt vad man samlar på sig.
Jag har fått en till KAOS award, denna gång från gulliga YOLI som skriver så fina ord om mitt skapande att jag blev fuktig i ögonvrån. Så nu har jag 6 awarder att ge bort. Hmm ska suga lite till på dom!
Jag måste få visa er vilka fina motiveringar jag fått, först den från Petraso:
Rimna för att hon är en sådan sprutande inspirations källa! Fattar inte hur hon kan kombinera i hop saker till dessa Ljuvliga Alster Färgläggning och dekorationer!!!!
hiii varför är det en gris på kortet första gången jag såg Rimnas namn i blogget så tyckte jag det stog Rimat... Tags är också Rimna för mig och dekorationer....
Och så här lyder Yolis motivering:
Underbara underbara Rimna – skapar som en gudinna.
Ja, jag blir helt paff varje gång jag besöker hennes blogg. Kvinna hur gör du? Är det möjligt att leverera 110% varje gång? Klarar av alla stilar, behärskar alla material – ja, du är ett rent mysterium!
Jag är så tacksam över vad denna hobby har tagit mig och vad den gett mig. Självförtroende, fina vänner och ett driv att kuska landet runt för att träffa likasinnade. Lycklig!!!

3 kommentarer:

AnnikaS sa...

Tänk så det kan bli en regnig söndag. Jag tycker det ser riktigt snyggt ut med soffan.

Fina och väl sagda ord om dig och ditt skapande. Du är värd dem alla!!!
kram Annika

Ulrika sa...

Åååå sicken snygg soffa!!!

:-)

såklart du är en inspirationskälla!

Kram på dig och er!!

leia sa...

Vad snyggt det blev med den nya soffan, rött som är så läckert.

Vilken underbar känsla när man har köpt något "stort" och fint, speciellt om man längtat efter det länge.

Kramelikram