Vimplar till salu

tisdag 5 januari 2010

Smile för PaperMaze

Äldsta sonen gillar att knasa sig framför kameran, det är helt hopplöst att få ett "normalt" kort på han. Men det kan var ganska roligt att scrappa knäppa foton också. Här har jag använt mig av lite otradionella färger när det gäller pojklayouter, men jag tyckte det funkade bra till fotot.

Stämpla och distressa tags är så roligt och man kan variera dom i all oändlighet. Sen har jag även gjort ett eget "frimärke" som glittrar, men det syns lite dåligt.


Har även använt stämplar för att förändra bakgrundspappret och stommen. Rispade en ram runt fotot med skalpellen istället för fotomatta.
Allt material hittar ni hos PaperMaze och lista på materialen finns på bloggen.

Önskar er en trevlig 13:dagshelg!

7 kommentarer:

Britt-Inger sa...

Känner igen det där med sonen och kameran..Min son är allmänt kallad clownen för han är aldrig sej lik på kort, till mormor förtret.. :O)
LO är underbar med alla dess detaljer.
Ha en bra , liten helg.

jeanettew sa...

Vilken LO!
Mycket detaljer och snyggt upplagd, me like a lot!

Kram kram

petra/Paradise sa...

Superfin lo! Gillar dina söta små detaljer och är tacksam över att du tar detaljfoton..annars missar man lätt de där små dekorativa detaljerna! =D

God fortsättning på dig!

Kram Petra

Tessalonikas sa...

Ville bara hoppa in och önska dig ett härligt scrappår!!
Gillar LO.n!!
Kram Tessan

Muffin sa...

Mycket snyggt, vilken fin balans!

Nina sa...

Otrooooooligt SNYGGT! Wow!

rose-marie sa...

den här LO:n gillade jag jättemycket.. så annorlunda mot vad jag brukar göra.. å jättefin.. liftar den säkert nån dag... om det är ok??

//roolz