Vimplar till salu

torsdag 4 mars 2010

en bok om Mona

Fortsätter att plåga er med mina alster från tidningen Ett Trykk. Har alltid velat gjort en Journal Jar till min mamma, så det fick det bli.
Boken är en inbunden bok med tygbeklädda pärmar. Lekt med glittermist, mask och stämplar.


Dekorerade den enkelt med lite blommor och papper.


En fin grön glasburk från Indiska som inte behövde så mycket dekoration. Försökte hålla mig till samma färg och dekorationsshema.


Älskar dessa blommor med "stänk" på sig. Tags är så tacksamma, man kan få exakt rätt uttseende med lite stämplar och distresser.

Tack underbara ni för alla era fina kommentarer!!! Bara det att ni tar er tid att lämna tycker jag är beundrandsvärt!! Ni är BÄST!

7 kommentarer:

Tettiz sa...

UNDERBART fint! Jag håller just nu på med att göra ett par beställda journaling jars, så nu fick jag lite extra inspiration. Läckert hur du har använt masks för att göra en snygg bakgrund.

Jag älskar din stil - den är helt fantastisk!♥

Kram,
Tett

Tettiz sa...

Just ja, måste ju fråga vad det är för blommor med stänk på? Älskar sån typ av blommor. Prima?

lines kreativiteter sa...

Så vakkert dette er. Veldig smart å legge til en krukke med spørsmål. Det blir jo spennende både for den som skal svare og ikke minst, å lese svarene etterpå. Ha en fin dag. ;-)

Zarah sa...

Snyggsnyggsnyyyyyggt! Boken är underbar - och burken är superfin! Redan i opyntat skick - men ännu mer nu. Härligt, också, med en speciellare burk och inte "bara en vanlig honungsbytta". :)

CillaT sa...

Åh så fin=) Fantastiska färger och underbara detaljer!

AnnikaS sa...

WOW, vad snyggt! Jag är glad för din skull att du gjort en.

Hade så länge tänkt att göra en sådan till min mamma, men när hon väl blev sjuk blev det för tufft och nu är det för sent. Man ska vara rädd om tiden med de sina, man vet aldrig hur länge den varar.
kram Annika

Nina sa...

Boken är så vacker så den nästan gör ont att se på. Helt fantastisk. Du är bäst!