Vimplar till salu

onsdag 17 mars 2010

Lite tråkigheter, men mest glädjor!

Brukar sällan göra inlägg med endast text... Men kände att jag måste delge er några saker.

Först till det tråkiga... Jag har valt att avsluta mitt uppdrag hos Inkido. Så trist, jag kommer sakna designteamet och dom fullproppade paketen med inspirerande material. Jag har valt att dra ner på takten i mitt liv.


Glädjorna är tre:

Igår hade jag en tuff arbetsdag och kom hem trött och sliten... Men hittade ett så fint tackkort från en liten kille. Veronicas son Melker hade pysslat ihop ett kort bara till mig! Ska fota det och visa er också det. Tack Melker!!!

Idag hade jag en lika tung dag och skulle precis beta av mailen innan det är dags att förbereda inför morgondagen. Då jag läser en kommentar av Scrapmom. Springer in på hennes blogg och får ta del av ord som lyfter dagens tunga axlar. Tack Scrapmom!!! Älskar ditt initiativ!

Sen måste jag bara hylla min syster! Hon har gått och blivit med SWE! Så roligt, SWE var mitt första designuppdrag och det är ett härligt gäng tjejer!

5 kommentarer:

Lilo sa...

Ibland behöver man tänka efter och bara fortsätta med det man känner är rätt! Så är det bara och BRA att du kände efter! Kramar härifrån!

Marie Wisén sa...

Livet är värdefullt!

Kram Marie

Ullen sa...

Ja tyvärr måste man välja bort roliga saker ibland, vägen till beslut kan vara svårt men om man känner lättnad efter att beslutet är taget vet man att man gjort det rätta.
Ha det gott!!

leia sa...

Ibland måste man fatta jobbiga beslut men det blir så mycket lättare när det är gjort. Ta hand om dig <3 <3

Kul att Melkers kort gladde dig. Han blev överlycklig för paketet du skickade. Jag har inte sett honom så glad sedan han öppnade julklappen med Lego-brandstationen =)

Kramar på dig vännen <3

Nina sa...

Ibland får man göra tråkiga uppoffringar för att må bättre. Kram på dig!!