Vimplar till salu

fredag 19 mars 2010

Mer glädje!

Igår fick jag min tredje leverans av Copic pennor. Kan liksom inte få nog, och varje gång jag färglägger saknar jag en nyans... Mycket knepigt! ;) Har iallafall knåpat ihop en färgkarta. Har fått frågan var jag köper pennorna, jag har svarat tidigare men talar gärna om det igen. Beställer dom från ArtiFolk och dom är både billiga och har supersnabb leverans.

Enkel framsida, men ändå inspirerande och med färger som jag gillar just nu. Fattar ni mitt lilla skämt CO PICS... Haha, man har det inte roligare än man gör sig! Gjorde en sån här liten bok till ProMarkerna också för 2 år sen... Den hittar ni här.

Sidorna består av samma papper som jag använder mig av när jag stämplar. Har stämplat med en Greeting Farm anka och har verkligen inte lagt ner någon energi på att få det jämt och snyggt. Körde bara på och ändå tog dig mig en hel kväll att slutföra...


Ännu enklare baksida.
Sen måste jag få berätta om något roligt:
Lina Kinell hyllar någon som inspirerar henne varje torsdag i sin blogg. Igår hyllade hon mig, känner mig rörd av hennes fina ord!

Ha nu en riktigt fin helg och missa inte Solsidan ikväll!

7 kommentarer:

Marie Wisén sa...

Hihihi ko-miskt! ;o) Så kul!!!

Pennorna är ju bara SÅ underbara.
Kram Marie

Crafty Dawn sa...

What a great Idea love your copic colur chart

Love Dawn xx

ulrika_m sa...

Supersnyggt! Jag färglägger med distresser men skulle kunna börja med copics bara för att få göra en sån ljuvlig liten bok och för att få samla så många härliga pennor i en och samma korg ...

Muffin sa...

Så avis jag blir, jag vill också ha fler pennor!! :) Grattis till hyllningen hos Lina, jag håller med om vartenda ord hon säger, du är en stor inspiration för mig.
Kram på dig!

Ullen sa...

Smart med färgkartan! o fin är den. Ser framemot kursen på lördag

Anna sa...

Hej!

Jag använder Pro Markers men har fått för mig att det finns "bättre" hudfärger med CoPric pennorna. Du har ju länken var du har köpt dom, tack! Men vad heter pennorna mer exakt och vilka använder u när du färglägger hudpartier?

Vårkramen Anna

Cattis sa...

Supersnyggt och läckert!! Vill också ha dessa pennor!