Vimplar till salu

fredag 16 april 2010

Miniträff hos Stellas

I lördags var jag och syster på miniträff hos Stellas. Alltid lika trevligt och även om jag "jobbade" lite på förmiddagen så hann jag med att göra 6 kort. Detta under 5 timmar! Jag är grymt imponerad av mig själv... Men då ska jag även tillägga att det blev relativt enkla kort och vet ni vad jag tror var tricket?!
Jo, jag packade enormt snålt! En mappväska med lite papper och min tote med verktyg och lite dekorationer. Jag har aldrig pysslat med så lite grejer, ens när jag var nybörjare tror jag ;)
Men så befriande det var att inte ha några val liksom! Sen blev ju resultatet som det blev också... Här har ni iallafall kort nummer 1
Sen måste jag tacka för alla fina kommentarer!!! Ni är otroliga!
Själv skäms jag lite då jag inte varit runt till er och tackat och svarat på era frågor... Hoppas att jag hinner sammanställa ett svarsinlägg i helgen!
Ha en underbar fredag!

2 kommentarer:

Emma sa...

Ja ibland tror jag att man blir lite blockerad i det kreativa när det finns för mycket att välja på.
Kortet är ju så snyggt å det kan du ju inte vara missnöjd med det är ju urläckert!

Ha en bra helg!
//Emma

Snor och Glamour sa...

Hej!
Tusen tack för din fina kommentar hos mig! Den värmde och extra mycket då det kom från dig! Jag hittade din sida för ett bra tag sedan (förlåt att jag aldrig gett mig till känna, har tänkt göra det många gånger) Blir så imponerad och inspirerad av dina vackra saker du gör!
Jag tror vi har samma jobb....dagbarnvårdare (jag i Kungsbacka kommun sedan 20 år tillbaka)
Nu skall jag kika runt lite till hos dig och insupa inspiration!
Ha en go helg!
Kram Ann-Louise