Vimplar till salu

onsdag 28 april 2010

Påskfin

Den här layouten påbörjade jag på Örebroträffen. Jag hade ingen plan alls utan bara la på saker som jag tycker är fina. Har just nu en chalkfri period, och det är superskönt! Jag tycker om uttrycket man får med chalk, det är bara det att det tar tid att chalka och just nu prioterar jag glädjen med att låta skapandet få ett flow... Låter hur flummigt som helst... Jag lovar att det bara var kardemumma i skorporna... ;)
Men jag behöver liksom bara smacka dit allt utan att bearbeta varenda liten detalj.
Ni som har följt mig ett tag, vet ju att jag dragit ner på mina uppdrag under en tid. Det började redan före jul faktiskt och detta för att jag kände att glädjen att skapa blev svagare och svagare. Nu känner jag att det så sakteligen börjar komma tillbaka. Det är så skönt när jag nu verkligen känner att jag valde rätt väg.

Det är inte för inte det finns ett ord som heter SKAPARGLÄDJE!

Önskar en sprudlande onsdag!

8 kommentarer:

maxell sa...

Tänk så jag känner igen mig i hur du skriver. Att glädjen är det centrala och att kunna hitta variationen i att bearbeta eller vända och vrida på saker i evigheter kontra att bara smälla på saker... det är en konst i sig.

trine sa...

Så flott LO med mange fine detaljer. Ordentlig søt er den:)

Lilo sa...

Fantastiskt fin! Jag chalkar nästan inget jag heller. Och hej vilt brukar jag riva saker som jag smackar på mina layouter. Var på scrapträff och tjejen brevid såg nästan lite chockad ut "Ska du riva det där med". ;) När man låter kreativiteten ta över och inte tänker lika mycket går det undan och dessutom får man njuta av själva skapandet än mer nästan. =)

Linapyssel sa...

Kul att skapande går på "rulle" igen...en sååå söt Lo med fina fina färger!!!

I like your stule!!!

Kramar Lina

Pia sa...

wow super rålækkert layout, så flotte farver og detaljer.
knus Pia

Muffin sa...

Påskfin var ordet, sade Bull - underbart! Klokt av dig att dra ner på uppdragen när lusten tryter. Man får passa sig så det inte blir för mycket press, då försvinner lätt glädjen. Och det är väl liksom det som är själva meningen med pysslet, att det ska vara roligt...?
*kram*

Joséphine sa...

I just love this page!!!!!

Ullkika sa...

En Lo att bli glad av... massor av fina färger som du blandar gott!
Skönt att skaparlusten kommer tillbaka! för hur skulle man klara sig utan din inspiration??
KramiZ//Ullkika