Vimplar till salu

torsdag 27 maj 2010

Uppskattning

Här har det varit tyst och tråkigt ett par dagar. Jag har inte haft tid att ens titta åt mitt sprängfulla Studio Calico paket. Men tänker göra något åt det redan imorgon, då jag har en ledig dag och kommer att fira den med lite pyssel.
Jag tänkte dela med mig av någonting annat som jag hoppas alla människor någongång i livet får uppleva; uppskattning och bekräftelse på att det man gör är bra!
Jag arbetar som dom flesta av mina trogna läsare vet (dom få som fortfarande hänger kvar här) som dagmamma och det är enligt mig det perfekta arbetet för mig!
Jag styr min dag och formar den tillsammans med barnen, vädret och kollegor. Det finns inget bättre än att få en barnkram, teckning eller ett koncentrationsarbetat pärlhalsband.
Så bekräftelse på att det jag gör på dagarna är rätt, får jag av barnen varje sekund. Men sen så kommer det ibland ord, gester och t.om presenter från barnens föräldrar som gör att man gråter en skvätt av lycka.

Detta fint inslagna paket kommer från mitt allra första dagbarn med föräldrar, jag har sett han växa upp i 3,5 år och jag får alltid något till morsdag, ja till Jul och födelsedag med. Även min sambo får paket till farsdag!

Så omtänksamt!

Dessa salt och pepparkar är i en serie som jag tidigare fått både tekoppar och tårtfat med glaskupa. Det bästa var att jag tidigare hade en kaffeburk från samma serie som jag köpt själv men som Johanna inte hade sett. Tänk vad hon kunde läsa av mig om vad jag gillar!

Tack Johanna och Joel för att ni valde att placera er Axel hos mig.
Det är verkligen en ära att få vara en del av eran sons vardag!

3 kommentarer:

Mim... sa...

Visst är det kul med uppskattning och visst är det kul att få var en del av andra barns vardag och kunna ge dom kul upplevelser. Du har ett viktigt jobb!!

Britta sa...

Så vackert och omtänksamt av Axels familj att visa sin uppskattning , för du gör ett underbart jobb med alla barn.Så roligt att ni fann varandra s himla bra ...
ha det gott p din välbehövliga lediga dag..
kram Britta

Joel & Johanna sa...

Det var så lite så för Du betyder så mycket Kram Johanna