Vimplar till salu

lördag 16 oktober 2010

Tips!

Jag måste få visa vad jag kom på igår när jag grejade med mina stämplar från The Greeting Farm. Jag sparar alltid förpackningarna till mina stämplar, utifall jag får för mig att sälja dom (yea, right! som om det skulle hända...) Men dom har varit bra att kolla på om man vill kika vilka textstämplar jag har osv.

Men nu är det så att jag har växt ur mina stämpelpärmar för länge sen och köpa nya har jag inte råd med just nu. Så jag försökte komma på ett annat sätt. Letade fram mina förpackningar och skar till dom lite bara, så passade dom perfekt i lamineringsfickorna jag hade hemma. Detta är säkert ingen nyhet för er, men jag tyckte det var en kul grej!

På baksidan sitter stämplarna och allt förvaras i en fin låda. Nu är det mycket lättare att hitta bland stämplarna och det ser väldigt trevligt ut på skrivbordet. ;)
och JA, jag vet att jag har många stämplar från TGF, men dom är ju så fina! ;)
Detta är ändå bara seten... Singelstämplarna sitter kvar i pärmarna...


Sen får jag ofta frågan om vad är för grunka som jag ställer mina kort i när jag fotograferar. Det är en blomsterfakir, som man la i krukor/vaser för att kunna arrangera blommor innan oasisens tid. Dessa blomsterfakirer hittar man vanligast på loppisar och secondhand affärer, och dom brukar inte kosta många kronor. Trevliga att placera borsdplacerinskort i också! ;)

Hoppas ni har en mysig lördag!

3 kommentarer:

Petraso sa...

Underbart! och så snyggt!!! Och Lite chockad att du hade sssssåååååååååååååå många set!! Jisses 17 st eler fler räknade jag!!!! och sedan singel stamps pådet....Guuuuuuuuuuu Va härligt!! Dom är superduperfina!!!!!!en riktig fin skatt""""

Lilo sa...

Fniss... Jag som trott det varit någon slags borste till ett djur du ställt korten i! =) Härligt med så många stämplar. Nu funderar jag på vad du pratar om för stämpelpärmar??

Anonym sa...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel