Vimplar till salu

fredag 17 december 2010

Det lackar mot Jul!

Eftersom barnen har fått varsin stor grej detta år på sina födelsedagar, sönerna fick varsin dator och dottern en cykel, så är dom införstådda med att årets julklappshög inte blir så stor. Men några små saker blir det såklart. Böcker stod högt upp på alla tre barnens önskelista och det kan man ju bara inte motstå. 12 åriga sonen önskar sig morgonrock och fårskinnstofflor?! 10 åriga sonen önskar sig ett spel till Wii och kläder. Och 8 åriga dottern önskar sig ett staffli och målarsaker. Inte så tokiga saker och det mesta har jag klickat hem från nätet. Just i juletider så har dom flesta nätbutiker fraktfritt och någon form av erbjudande. Perfekt!

Så idag stod det paketinslagning på agendan, och eftersom det inte blir så många paket så tyckte jag det var lite roligt att satsa lite extra på utformningen. Molly ville vara med och lacka fast dom utstansade grenarna, och vi fick en mysig stund ihop. Det är minst lika roligt att slå in klappar som det är att öppna dom!

Nu tror jag minsann det har infunnit sig lite julefrid härhemma!

1 kommentar:

Helen sa...

Verkligen jättefina paket:) Vilken mysig stund ni verkar ha haft tillsammans:) Jag väntar på att julfriden ska infinna sig!