Vimplar till salu

söndag 6 februari 2011

Veckans layout v.5

Sisådär ja, ännu en vecka är snart förbi. Denna vecka har gått på i vardagligt mak. Men kantats av familjekärlek när den är som bäst. Mathias och jag kom på att i torsdag har vi varit ihop i 18 år, mer än halva våra liv! Vi rotade fram gamla fotoalbum och förundrades över åren som gått och vilka stora barn vi har. Jag menar en av dom har ju till och med hår under armarna... ;)

Den här lappen hittade jag på bänken en morgon. Jag hade en ledig dag och det visste ungarna så dom valde att inte väcka mig på morgonen utan skötte sig själva och gick till skolan. Jag fick en sovmorgon av mina härliga barn. En underbar gåva!

Det har inte blivit så mycket fotande denna vecka... Detta kort tog jag imorse på unghögen när dom mös i soffan framför morgon tv. Det är så skönt att se att dom trivs i varandras sällskap och att dom har kärlek för varandra!

Jag önskar er en kärleksfull dag!

7 kommentarer:

Tant Animalia sa...

Vilken härligt mysig layout du gjort i veckan!!
Familje-kärlek när den är som allra, allra bäst....Underbart!

Och vilka goa ungar som lät Dej sova....((;

Är som vanligt "lite sen" med min veckolayout, men ska försöka hinna med den i dag!
Kram, Jenny

Jessika sa...

Som tack för inspirationen från din blogg har du något att hämta inne på min bloggsida.

Kram Jessika

Evas Pyssel sa...

Precis....familjelivet och det vardagliga är det som betyder mest. Roligt att få med sådana Lo i albumet. Ny vecka imorgon ! Ha det gott ! // Eva

Zarah sa...

Åh vad glad jag blev av den här! :D

Chris_P sa...

Så himla fin layout!!

Muffin sa...

Vilken fin LO. Visst är det härligt med syskonkärlek, man blir alldeles varm i hjärtat! *kram*

Annette sa...

Härlig LO! Temat förstås, men färgerna är så fina tillsammans och roligt att med fåglarna på rad, som att vakna till fågelkvitter :)