Vimplar till salu

torsdag 7 april 2011

Brysselkex

Dags för ett kakinlägg igen! ;)
Jag tycker småkakor är så roligt att baka. Minimal insats men resultatet blir alltid bra och dessutom känner man sig så "rik" med burkarna fulla av små skatter.

Just nu blommar Julrosen, vi fick denna att plantera av husets förra ägare. En sån fin gest och varje gång den blommar så tänker jag på dom, båda är nu bortgångna.

Brysselkex var det och dessa bakades till Måns kalas och han älskar jordgubbar. Så när vi hittade jordgubbsströssel på affären var lyckan total. Det smakar lite konstgjord jordgubb men klart godkänd.

När vi flyttade in i huset för 7 år sen sprang jag på loppisar och gjorde en massa söta fynd. Denna kaffekopp kunde jag bara inte lämna då, utan den var bara tvungen att få följa med hem. Gillar färgkombon!

Efter helgen hoppas jag att jag fått ihop lite mer scrappade alster. Då ska vi fröjda oss hela lördagen på Örebroträffen.

Ha en fin dag!

3 kommentarer:

malin sa...

Ser riktigt mumsigt ut! Du tar så snygga kort.

Anonym sa...

Hej vännen!

Nu var det lääängesen jag kikade förbi hos dig! Men du verkar må helt okej! =) Håller på att redigera mina länkar så jag tänkte lägga till dig då jag gillar din blogg.

Jag har en lista på bloggar på favoriter & det är den jag går igenom nu..

Kika gärna förbi hos mig, jag har just lagt upp bilder på steampunk tavlor jag har knåpat ihop. Du får gärna berätta vad du tycker så blir jag glad! =)

Ha det gott, kramar Ulrica

Mio sa...

Åh, vilka fina bilder - och åh, vad jag också blev sugen på att baka småkakor! Vår julros kommer att börja blomma snart - till helgen, om vårvädret håller i sig, tror jag!