Vimplar till salu

söndag 12 juni 2011

Veckans layout v.23

Min vecka har varit allt annat en rolig vecka... Den började bra med en magisk dag hos tjejerna i Vårgårda där jag hade kurs i färgläggning och att göra egna bakgrunder till layouter. Men när jag klev av tåget var jag helt färdig och däckade i soffan. Där har jag bott hela veckan och hostat lungorna ur mig. Lunginflammation är verkligen inget att leka med, jag har nog aldrig varit så slut... Men att jag varit och är sjuk vill jag inte göra någon layout av så det fick bli en en bild på dom första skördade rädisorna istället.


Jag har maskat och mistat ränder som underlag. Har även förstärkt ränderna genom att sy efter dom.


Gillar lager på lager och gärna som man se genom. Här har jag använt ett "glassine envelope" som jag fått av en av kursdeltagarna i måndags. Hon är amerikanska och arbetar på ett Art College där hon får tag på massor av häftigt material som vi fick en goodiebag av.
Thank you Debrah!


Ett härligt citat av Oprah som kommer från ett rubons ark av Melissa Frances. Det hittade jag hos Scrapgalen som har en urbra service!

Önskar en härlig vecka!

4 kommentarer:

Mim... sa...

Vilken härlig LO!! och du var rädd om dig för du har rätt lunginflammation är inget att leka med.
Krya på dig.....

Anonym sa...

Wow vilken fin lo. Himla roligt hur du gjort bakgrunden. Hoppas det är ok att jag testar också. Om jag hänvisar till dig?
Krya på dig!

Annette sa...

Vilken vacker LO... Så välarbetad och och fin, in i minsta detalj. Riktigt inspirerande och härligt att se!

Krya på dig, lunginflammation är inte att leka med..!

Kram

Debrah sa...

Rimna,
Thank you (!!) for a wonderful day scrapping. I have visited Magnolia INK, purchased a few stamps and hope to be making cards as beautiful as your cards, which are such an inspiration.
Ha en glad sommar!
Debrah