Vimplar till salu

lördag 23 november 2013

Dan före dan...Idag har jag fixat det sista inför morgondagens julmarknad. Blev några fler hyacintpåsar sydda och piffade. Gillar verkligen idéen med små glittriga kottar på bandsluten. Måste tillverka flera och knyta i granen kanske ;)

Sen var det dags att provduka, tycker att det känns bra att kolla lite hur mycket saker det är, och denna gången kan jag säga så har jag kanske inte riktigt haft koll... Jag hade grejer så det svämmade över ;) Men det gör inget, jag ska ju på flera marknader så det behövs.
När sedan allt var packat och klart fanns det tid till lite pyssel och knåp. Plockade pinnar häromdagen som har blåst ner i höststormarna, sånna där fina knotiga med lite lava på. Dom fick bli stjärnor att ha som dekoration nu vid juletid. 


Men nu blir det sängen en stund så jag orkar upp i morgon. Kaffetermosen står på bänken och väntar att fyllas med rykande kaffe. Nu håller vi tummarna för att det bli solsken imorgon och att jag inte glömmer något ;)

Ha det bäst!

4 kommentarer:

Tanjis sa...

Så fint det ser ut på bordet!
Det gör väl inget att det svämmar över, stoppa ner i kassar och ta med så du kan fylla på när det tar slut. Håller tummarna att allt går åt som smör.
Saknade dina fina förkläden på bild (men bra för jag vill gärna köpa ett om det blir ett över när marknaderna är slut).

Lycka till imorgon.
Kram

Petra/Paradise sa...

Hoppas försäljningen går bra! :D
Du är så galet duktig!!

Å vilka söta julstjärnor du gjort! Med enkla medel liksom..
Vilken fantasi!

Kram på dej skruttis!

MiaKvack sa...

Min plan var att åka till wadköping idag. Det brukar vara så mysigt och så många bra utställare. ;-) Men Isak kom hem 11.30 från scouthajk, helt slut efter en natt i stuga, Tindra är trött och hängig och själv kraxar jag som en kråka... Vi kryper upp i soffan och tittar på film istället.
Vi gör ett nytt försök nästa helg även om det hade varit kul att gå just idag.

Hannapanna sa...

Det ser så fint ut på bordet. Härligt med alla färger. Fantastiska stjärnor också, kommer bli fint julpynt. :)