Vimplar till salu

fredag 23 november 2007

Nu kan jag visa ett kort...

...som jag gjort och skickat till en kär vän! Jag såg i hennes blogg att hon hade fått det, så här får ni också ta del av det.

Jag ville ha ett enkelt upplägg för sådan tycker jag att våran vänskap är. Enkel och kravlös, det är så skönt med henne! Vi bara är... hur långt tid det en har gått mellan gångerna när vi träffas. Vi bara tar vid där vi slutade...

Hoppas hon tycker likadant! Jag lånade bilden från henne, för den var så mycket bättre en min inscannade platta bild!

Snöiga fredagskramar!
Här ska nu mysas med god mat och tv-tittande!

2 kommentarer:

Hallongränd 4 sa...

Gu, vilket gulligt kort. Jag har också en del kompisar som jag inte ser så ofta och när man sen träffas så är det som om man sågs senast igår. Och ibland kan det gå flera år. Sånt är helt otroligt, tycker jag.
Kram från Annette

Ulrika sa...

Ja för det är precis exakt så det är, med vår vänskap! Jag kan inte säga det med bättre eller andra ord själv! Jag har bara några väldigt få sådana riktiga vänner, som jag vet skulle ställa upp om något skulle knipa någon gång... som jag känner att jag kan lita på helt och fullt, och du är en av de få. Jag känner mig alltid välkommen och det är så enkelt att bara vara, inga krusiduller alls, inget spel, ingen roll. Jag är jag då. Det är väldigt väldigt skönt!

Appropå kortet ja, glömde ju säga att jag ser symboliken i 'trädets' högra del :-) ååå vad du är finurlig!

Må gott och njut av ledigheten! Hälsa hela gänget!
Kramar från mig!