Vimplar till salu

onsdag 11 juni 2008

Jag har fått en AWARD!

Tack snälla Scrapkatten för det och för dina fina ord om mitt kortmakande!
Blev alldeles varm i hjätat!

Jag skulle vilja ge denna award till en hel hög av fantastiska bloggare! Och det är svårt att endast välja två... Men efter lite fundering kom jag fram till dessa:

Nina En oerhört kreativ och inspirerande kortmakerska! Jag blir så glad när jag besöker hennes blogg och känner hur det börjar klia i mina fingrar. Och TACK vare henne väntar jag tillökning... Några Doodle Factory stämplar flyttar nämligen snart hem till mig!

Bibbi En kortmakerska som får mig att nästan sluta andas... Jag kan drömma mig bort i hennes blogg hur länge som helst. Har ni inte varit där SPRING!

Idag är det sista skoldagen för mina pojkar!
Ikväll blir det finkläder, sång och fika. Sen är det SOMMARLOV!

3 kommentarer:

bibbi sa...

Hei hei :)

Tusen hjertelig takk for awarden - blir helt varm i hjertet, utrolg snilt av deg. Og tusen takk for utrolig fine ord du har skrevet!!! Veeeldig bra start på dagen å lese dette her :)

Håper du får en fin dag,
klem fra Johanna

Scrapkatt sa...

Du förtjänar verkligen en award och jag blir förvånad att du inte fått någon. Du inspirerar verkligen! Tack för all inspiration du ger mig.
Kram, Erica (Scrapkatten)

Nina sa...

Herregud, GLÖMDE jag att säga tack för awarden?

TUSEN TACK, sötaste raraste du!! Du anar inte hur mycket det värmer att du ville ge den till mig - och orden du skriver om mig här gör mig alldeles förlägen. TACK igen!

*massa kramar*