Vimplar till salu

söndag 10 augusti 2008

Vi ska hälsa på...

...goa vänner som tar emot oss i nytt hus mitt i flyttstöket! Och vi kommer med "gott sällskap", ännu en burk och en påse spröda mandelskorpor.

Vi har också stök här hemma men det är sista minuten, packa och glömma någonting iallfall stök. Ett ganska så härligt stök... Barnen springer runt och packar sina ryggsäckar fullproppade med skrot som inte har sett dagens ljus på flera år, men nu minsann ska de få åka på semster. Den äldsta hade tillochmed pressat ner sin gigantiska radiobil...!!! Jag får nog ta och kolla deras packning.

Och mitt i allt stök så passade jag på och baka lite, flera påsar med skorpor blev det. Man känner sig "rik" när det står vackra påsar och burkar på hyllorna i skafferiet.

Nu får ni ha det så bra, vi "ses" om ett par dagar!

8 kommentarer:

Asksvart sa...

Så fint och så gott de ser ut.

Anonym sa...

Käre värld hur hinner du allt, det ser så smarrit ut och ha nu en riktigt go & fin semestertripp.
kram Britta

Ida H sa...

Kan nästan känna doften av nybakade skorpor och hemkokt marmelad. Mumma :)

malin sa...

men så lantligt och härligt det ser ut.... man kan inte få ett recept på mandelskorpor eller? är det svårt? jag är typ helt kass i köket... eller nästan iaf... hoppas ni har en trevlig liten tripp :)

Anonym sa...

Hej! Nu ska jag ge mig till känna. Har startat en utmaning inne i Scrappiz.se forum där jag utmanar alla att gå in i dom bloggarna som man ofta tittar in i och får insperation ifrån och ge sig till känna. Så nu r jag här för att tala om att jag ofta är inne hos dig och tittar på allt fint du har gjort, inspireras och snor idéer. Tack för att du visar allt fint du skapar! Kram/ Ida

Helen sa...

Vilka fina etiketter!

ulrika_m sa...

Mmmm ... du får gärna komma och hälsa på mig också! ;)

Nallebr.. sa...

åå så glade de ska bli underbart fin present!!