Vimplar till salu

onsdag 21 januari 2009

Minialbum tema KÄRLEK!

Årets första DT-paket från Designat innehöll bla. ett minialbum från Prima. Tanken var att jag skulle altra den och ha Kärlek som tema. Det blev ett album fyllt med kärlek till mina tre barn. Eller som jag valde att kalla albumet: 3 älskade M, då alla barnens namn börjar på just M.

Framsidorna på dessa album är oerhört fina med embossade motiv. Men jag kunde inte få till alls med den, så jag valde att göra en egen framsida. Paketet innehöll härliga papper från Dasiy Bucket, som fick bli den röda tråden genom albumet.


Första uppslaget är på bebis nummer 1 nämligen Max, här 3 dagar gammal. Jag har gått loss med akrylfärg och gjort en egen tag som jag skrivit födelsedata på.

Närbild på den vänstra sidan och tagen. Malin och Camilla skickar alltid med färgkordinerad CS. Och det är härligt att få jobba med ett så välmatchat paket. Här syns lite av den runda textstämpeln som jag fick med i paketet. Även den från Dasiy Bucket.Närbild på den högra sidan.

Nu får ni snällt vänta tills jag bläddrar mer i albumet. Kika in på onsdag om en vecka igen för att få se fortsättningen.

Det mesta av materialet hittar ni hos Designat!

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Ååå så sött! Jag blir också sugen på att testa!!

Hoppas ni har det bra!!

Kram!!

Helen sa...

Så himla fint!

pysselpetra sa...

super fint mini!!!