Vimplar till salu

söndag 8 februari 2009

Hej mitt vinterland...


Här går man och längtar efter våren och vad händer... Jo man vaknar upp till en vit värld!
Sambon rusade ut med ett leende på läpparna och skottade snö i samma anda som ett barn som öppnar paket på julafton... Grrrr! Jaja det är bara att sätta sig vid pysselbordet och ignorera...
Tack alla för era vänliga ord och krya på rop! Det betyder mycket, när jag sitter här och kraxar. Hör fortfarande inget förutom mina egna kroppsljud... Hur lång tid tar det egentligen för vätska bakom trumhinnan att försvinna? Någon som vet?

5 kommentarer:

Nilla sa...

Men nu är väl gubben glad när han får skotta.

Min gubbe skulle kolla på blocket efter en snöslunga. "Grymt och Fnys"

Britta sa...

Matias & Robert i ett nötskal , gillar att skotta snö o kapa ved ,, hur roligt är det , men tur att dom vill.. så slipper ni . visst känns det tungt med vinter , men det blir iallafall ljusare o barnen har något att göra ... jag vet ej hur lång tid det tar att få bort vätska bakom trumhinnan , ta det lungt hej fr... Britta

Muffin sa...

Stackars du, som är kraxig och inget hör - det låter inget vidare. Det ser himla fint ut med all snö, även om du inte alls är sugen på det...:)
Hoppas du mår bättre snart!

I ett litet hus sa...

Längtar också efter våren men kan inte hjälpa att bli lite lycklig av att vakna i allt det vita. (Men skotta var jobbigt!)

Trevlig kväll!

Wildärtan sa...

Hej!
Om scrappizbloggen - jag hade bara ingen aning om hur det går till. Jag trodde det bara var höjdare som blir uttagen dit, typ. Så nog är jag liiiite stolt över att ha fått dit ett kort - "I will surive" är ett understatement!;-)

Ha det gott!