Vimplar till salu

tisdag 14 april 2009

Framme vid vecka 16 redan...

Jag hinner inte med alls nu...


Påsken har passerat och jag har ägnat åt mig fortsatt förkylning och hostande, är inne på min fjärde vecka nu. Mellan hostattackerna har jag städat, rensat och sorterat. Jag har fått ihop två släpkärror med skräp från föråden och en hel sopsäck från badrummet. Skurade kylskåpet och då rök den sista burken med krusbärsmarmelad. Inte för att den var dålig utan för att göra plats för årets kommande skörd.


Igår eftermiddag så bestämmde vi tillsammans med barnen att badkaret hade gjort sitt. Istället fick en fin rostfri tvättbänk komma på plats och under den kan man gömma smutstvätten. Nya lampor och gardiner och barnen kände inte igen sig i badrummet!Det är verkligen en befrielse att få slänga och göra rent runt omkring sig. För mig har det en helande effekt, då även mina tankar får större plats och kan sväva friare efteråt, utan att fastna i en massa stökiga skåp och skrymslen.

Nog om det... Jag skulle egentligen tipsa om att idag hittar ni fler alster från mig på INKIDO bloggen!

3 kommentarer:

Tettiz sa...

Halloj!

Här har vi också vårstädat och rensat en massa - och jag håller på än. ;) Håller med dig om att det har en helande effekt - jag känner mig alltid så LÄTTAD när jag har gjort en rejäl rensning/städning. Det är underbart och så kan man pyssla med GOTT samvete! :D

*kramar*
Jeanette

Ulrika sa...

Nu satte jag kaffet i vrångstrupen innan jag fick slängt blicken på almanackan. Det ÄR vecka 16 nu... jag fick för mig något h e l t annat :-)

Skönt med ett vår-röjtag! Här är det compact living inomhus och en trädgård som ser nästan krigshärjad ut... högar med sten, gropar, grus och elände! Men gårdshuset är snart klart och då får vi ta ett röjartag vi också, i alla fall utomhus!

Stor kram!

/Ulrika

Marja sa...

Hej !! Blir alltid så inspirerad av dina fina saker!!
Du hittar nått till dig inne hos mig

Kram Marja