Vimplar till salu

tisdag 7 april 2009

Måns 9 år!!!

GRATTIS!!!
Idag är det Måns dag, och på något sätt har det blivit en tradition att den som fyller år ska ha frukost på sängen och det ska vara denna bricka. Och födelsedagsljuset ska vara tänt, blommor plockade och givetvis ska den som fyller år få 2 (detta är viktigt) chokladbollar. Sen brukar innehållet på brickan variera beroende på vem som fyller... Behöver jag säga att Måns älskar jordgubbar?!

Han önskade sig en ny cykel och hjälm så det fick han med bidrag från Farmor, Farfar och Mormor. Tack så mycket! Det blev en sån där tuff med 21 växlar! (Är lite skeptisk till denna önskning, då han för ca två veckor cyklade omkull och fick en spricka i bröstbenet. Men är han nöjd så är jag det!)

Sen måste jag tacka er alla för era fina ord, jag har inte varit så pigg och är inte än heller... Jag har en virusinfektion i kroppen som även har gjort att jag fått förkylningsastma. Jag har aldrig haft astma eller tendens till liknande, så jag är lite off just nu. Kan inte röra mig knappt förren det sätter igen sig i luftrören...

1 kommentar:

Cattis sa...

Grattisgrattis! =)