Vimplar till salu

lördag 4 april 2009

Mera Eva Lena...

För ett tag sedan så visade vi på Scrappiz alster som sponsrats av Evalenas material och nu var det dags igen. Fick ett sommrigt papper som jag klippte ut motivet ifrån. Blommorna fick rama in ett foto på badbarn. Det är Max när han är nästan 2 år och hans kusiner.


Det sista pappret fick bli ett kort. Jag bara skar till kortet av pappret och bigade på mitten. Så kortet har motiv på baksidan också. Band, knappar och en textstämpel fick bli det enda tillägget. Jag har skurit ut fjärilens vingar så det blir lite liv i den och täckt vingarna med glitterlim.
Nu ska jag återgå till att försöka kurera mig... Jag har haft feber och hostat lungorna ur mig i en veckas tid... Jag som vill ut i vårvädret...
Ha en skön helg!

8 kommentarer:

Helen sa...

Vilka fina alster! Underbart papper!

Kickans_blogg sa...

Åh så fina alster!! Nu längtar jag till sommaren..... :0)
Kram Kicki

Britta sa...

Vilket härligt sommar kort .med blommor i fjärilar..
bad kortet påminner mig om havet så nu far jag dit o tar lite bilder , så jag kan skapa något liknande som du gjort, blev så himla sugen. TACK för alla ideer som du ger mig
Kram B-M

Diana sa...

Du är så DUKTIG!!! Kortet är underbart i all sin "enkelhet" utan mönsterpapper osv! Och LOn får riktig sommarkänsla av de utklippta blommorna som kommer in i fotot!

Ammi sa...

Härliga alster, man riktigt längtar efter sommar och värme :-)

Myamia sa...

hoppas att du känner dig kryare nu oh att bacillerna flugit sin väg. Underbara alster som alltid ♥ mya

ciiccii sa...

Vilken sommarkänsla! Din LO är underbar och kortet helt sagolikt sött!

Cattis sa...

Ååhh! Verkligen sommarkänsla! Underbara!♥