Vimplar till salu

tisdag 9 juni 2009

Ett litet meddelande...

Som ni säkert har märkt har Designat stängt och webbutiken ska få en ny ägare.

Jag har fått erbjudande att fortsätta som designer för den nya ägaren men väljer att avsluta mitt uppdrag hos Designat. Känner att det är dags att gå vidare och jag hoppas och tror att det kommer hända spännande saker till hösten, eller hur Jenny??!!

I och med detta vill jag säga varmt TACK till Malin och Camilla som tog emot mig med öppna armar när jag någongång i augusti förra året slängde iväg ett darrigt mail till dem och frågade om dom ville ha en designer. Vilken resa jag gjort tack vare dom! Fått vara med på mässor, träff och tillochmed fått ha demonstrationer. Att ni trodde på mig och det jag gör, betydde oerhört mycket! Ni har stärkt min självkänsla! Jag önskar er Lycka till med allt ni tar för er och hoppas att våra vägar åter kommer korsas!

4 kommentarer:

Wildärtan sa...

Oj då! Ja, men lycka till i fortsättningen, det verkar ju som att hösten blir spännande??

Muffin sa...

Klart att de trodde på dig - du är ju hur duktig som helst!!
*kram*

malin sa...

Jag är så glad att jag fått träffa dig och har och kommer att följa dina alster här på din blogg. Ha en skön sommar. Mvh Malin (som var med på höstens mässa och satt brevid dig och din syster på Designats träff i Vårgårda)

Malin sa...

Tack så mycket för fina ord- och tack för att du mailade oss från första början! Vi är så stolta över att ha haft dig i vårt DT-gäng och ser med spänning på vad du hittar på härnäst.
Du är så duktig som man kan bli!

Många kramar
Malin