Vimplar till salu

söndag 9 augusti 2009

Sista dagen på semestern...

...och jag kan inte låta bli att reflektera och undra vart sommaren tog vägen. Det blev en konstig sommar... Regn, kallt och inga semesterplaner men vi har varit friska och många skratt har det blivit!
Dessa tre små barn har fått uppleva en sommar på hemmaplan. Vakna när man vill, somna nästan när man vill och vattenkrig med trädgårdslangen. Mellis i trädgården bestående av kall kräm och len mjölk. Inga lyxiga flygresor, inga storslagna semestertripper. Men så glada ändå! Glada av att få vara nära och att få finnas till. Att behövas i den stora takrenoveringen och känna sig delaktiga i vårat leverne som är byggt på kärlek, respekt och tillit till varandra!

Nu är det bara det sista kvar på taket och Mathias jobbar för allt vad byxorna håller ( det har gått åt två par denna sommar). Målet är att vi ska kunna riva ställningen till kvällen och plocka undan det sista. För imorgon knackar arbetet på dörren igen och dagbarnen kommer. Tillbaka till vardagen, rutiner och klockslag. Men först en kväll med solvarma barnfamnar, syrsor som spelar och grillade hamburgare i trädgården!

Ha det bäst!

2 kommentarer:

Jag-Helt Enkelt sa...

De låter som att ni har haft en bra semster fast vädret inte varit de bästa och ni inte gjort något "stort" De viktigaste är ju ändå att man är tillsammans och kan ta dagen som den kommer. Hoppas att de går bra att börja jobba igen. Kram

Muffin sa...

Så härligt det låter, mycket mysfaktor hos er verkar det som. Själv är jag en riktig "hemma-gris" och trivs mycket bra med att skrutta omkring hemma. Har blivit både det och lite turer (inom Sverige) i år, och det har varit en skön sommar tycker jag. ♥