Vimplar till salu

fredag 11 september 2009

Sukkersött #52

Fredag igen och dags för en ny utmaning hos Sukkersött. Denna vecka har vi en otrolig vinst från Inkido i potten! Även vi i inspirationsteamet har fått läckert material från Inkido att leka loss med. Vi har alla skapat ett kuvert med tillhörande kort och två tags med jultema.
Kuvertet valde jag att dekorera stilrent så den fina stämpeln fick ta plats.

Insidan av kuvertet fick gå i samma stil. Dessa färdiga konvolut från Inkido är så lätta att jobba med och det blir ett så fint resultat då det riktigt gnistrar om cardstocken.

Samma stil på kortet, det behövs inga krussiduller när man har så fina stämplar att jobba med. Lite distresser och dekorationer i form av järneksblad och sammetsröda pärlor som bär.


Här ser ni den fina stämpel lite närmare.Mina två tags blev ett potpourri av detaljer för att skapa en julstämning. Tags är verkligen roligt att jobba med och Inkidos fina färdiga gör det inte sämre.


Den vänstra tagen består av min favoritserie av mönstrade papper från Inkido. Älskar kombinationen rött och turkost! Notpappret är också en Inkidofavorit som jag rullat ihop och fäst med ett band. Har gått lös med guldembossing, och slaktat ett armband för att få till där lilla extra.


Den högra tagen lyser mönstrade papper med sin frånvaro, här har jag istället fokuserat på att använda stämplar. Har försökt bygga upp ett collage av stämplar. Embossade lite här med men i glittrigt ljusblått. Fler smyckesdetaljer och glittrande strassstenar.
Nu är det fredag, tjihoo!!!

12 kommentarer:

Petraso sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ va fint!!!

carina sa...

Jag blir galet avis på din talang, skulle verkligen behöva gå på dina kort kurser!!!

helt underbara allihopa!!♥

Jojjo sa...

Å vad fint! Jag föll extra mycket för tagsen, dom är verkligen fina.
Detta är något jag måste testa att göra när jag får tid. Har redan testat fågelholken och den var så rolig att göra, har nog gjort 7-8 stycken...

Trevlig helg :)

Marte sa...

Et utrolig nydelig sett du har laget, Anna Maria! Jeg fikk ordentlig julestemning! :)

Mill@n sa...

Det är galet vad otroligt fina alster du skapar!! Din stil passar så bra ihop med det stilrena i Inkidos sortiment. Jag gör vågen!!

Kickans_blogg sa...

Underbara alster!! :0)
Kram Kicki

Lena Katrine sa...

Åh, du kan trylle du! Så ufattelig stilrent, elegant og nydelig laget! Digger stilen din altså ;)

Ha en fin helg! Go'klem ;)

Willea sa...

Underbara!!! Jag bara älskar tagsen - såååååå fina!

Monica sa...

Åh, så nydelige kort og tags!!
Takk for titten!!!

*klem*

leia sa...

Så underbara, det är nästan så man längtar efter julen nu =)

Ha en underbar helg

Kramelikram Veronica

Nina sa...

OJojoj...så himla otroligt FINA kort! Du är helt magiskt BRA!
Kram!

Anne sa...

Kjempelekre tag's!! Nydelige detaljer! =)

Stempelklem fra Anne