Vimplar till salu

söndag 10 januari 2010

Ge mig mer JUL!

Här hemma plockade jag bort julen i tisdags, tror jag det var... Men på pysselbordet är jag inte klar med Julen! Jag har en plan... Om jag gör ett julkort i veckan så kommer jag ha ca 50 julkort när det är dags att skicka årets julkort. Smart va!!! Så varje söndag tänkte jag bjuda på ett julkort, och hakar ni på vore det kul om ni lämnade en kommentar.

En liten WOJ nisse som kikar fram bakom granen. Massor med glitter och Jennies fina God Jul stämpel. Har ni kikat in hos Chris? Hon är otroligt duktig på att färglägga och hon inspirerade mig till detta kort.

Önskar er god fortsättning på helgen!

15 kommentarer:

Anki sa...

Ett riktigt vackert julkort är det.Otroligt snyggt färglagt. Visst kan det vara skönt att sprida ut dem, så att man verkligen får tid att lägga ner mer jobb på varje kort. Annars sitter man ju där i december och massproducerar, som vanligt.Om du vill utmanas i att göra julkort har vi en utmaning på Svensk Scrapbooking-forumet som går ut på just det, att göra julkort hela året. Den finns under månadsutmaningar.

CamillaB sa...

Underbart! Smart! Själv är jag så trött på allt som har med julen att göra när den är utstädad.

♥Annes scrapperi♥ sa...

Underbart kort med fantastisk färgläggning, distresser? Är lite sugen på att haka på utmaningen. Det blev lite stressigt med julkorten och då var jag inte så nöjd med alla, kanske bättre att dela upp det så här.

Tessa sa...

Nydlig Julekort og lekkert fargelagd stempelmotiv ♥

Jojjo sa...

Ett kort helt i min smak. Färgläggningen är superb!

Lilo sa...

Wow vilket fint julkort! Smart idé det där... fast jag vet inte om jag orkar scrappa julkort hela året. ;) Lyktstolpe! Vart hittar man det? Hörde av säker källa att du vet.

Annica H sa...

Håller med dig om "mer Jul"! Den tar slut så fort... Tyvärr har jag försökt det där med att göra julkort hela året, men lyckas inte riktigt hela vägen! Men jag tittar gärna förbi och inspireras av dina året runt! :)
//Annica H

jeanettew sa...

Vilket underbart kort!

När ska man få gå kursen hos dig för att läsa sig att stämpla *blinkar*?

Är så otroligt imponerad över dina kort. Fantastiska!!!!

Kram Jeanette

MissMian sa...

smart idé men oh så ambitiöst! :) Jag skulle vara med en vecka! Men sedan är jag ju inte någon kortmakare och har inte skickat ett enda julkort på flera år ! :) Men ditt är alldeles otroligt snyggt och den som får det kommer bli så glad!

Britta sa...

Ingen dum idee , jag hakar på men risken är att jag glömmer vad jag lovat .men om man kikar in hos dig så blir man påmind..kortet i dag är ju så klart kanon...
Skönt snart börja kurserna så man får lite nytt att ta till sig..
ha det gott
Britta

Marie sa...

fantatiskt fint!

Nickan73 sa...

Jag har oxå tänkt att ha lite framförhållning så att jag hinner med...ett i veckan är inte en dum idé :)
Jag kommer att fortsätta titta in till dig och kolla in dina fina kort.

Hanne sa...

Nydelig julekort! Jeg lager også julekort hele året, det er smart!

Hanne

Muffin sa...

Bra idé men jag vågar inte hänga på, tror inte att jag fixar ett i veckan. Dock hoppas jag göra ett och annat då och då...
Vilket helt ljuvligt du gjort - makalöst fint! ♥ Den där stämpeln var väldigt söt!

A-L sa...

Jättefint kort som vanligt. Ett julkort i veckan fixar jag inte (är glad om jag får ihop ett alster överhuvudtaget per vecka). Däremot har jag försökt stöka undan en massa julkort under lovet. De kommer ju inte upp i din klass och färglägga är inte min grej men jag hoppas få lära mig mer om det på söndag.