Vimplar till salu

torsdag 28 januari 2010

Torsdag...

Jag har fått en award av söta Petra/Paradise
Med awarden skulle man ge den vidare till 7 personer och skriva 7 intressanta fakta om mig själv. Jag är alltid så tråkig när det gäller sånna här awarder. Jag blir superglad för dom men orkar inte skicka vidare så jag väljer att dela den med er som skriver kommentarer hos mig.
Så varsågoda!!!
Däremot kan jag dela med mig av 7 intressanta fakta om mig. Jag har gjort några sånna här inlägg förut med knepiga fakta om mig. Dom finner ni här och här och här och här
Här kommer 7 fakta om mig:
* Jag är urdålig på att komma ihåg namn och ansikten. (så ser jag fisförnäm ut och inte hälsar, får ni ta tag i mig)
* Jag älskar doften av böcker. Jag kan längta till biblioteket enbart för doften. (Solvarm jord är en annan sån doft, och fuktig källare, och...)
* Jag har världens bästa jobb! Att få dela vardagen med ett gäng nyfikna barn betyder ett nytt äventyr varje dag.
* Jag avskyr verkligen vintern, det blir värre och värre för varje år... Försöker mota bort kylan genom att elda värmljus, ca 22 ljus om dagen blir det nog...
* När jag var tonåring hade jag fulla fötterna med vårtor 7 styckan tror jag det var... Fick frysa bort dom... Inte skönt!
* Har genom diverse telefonjobb utvecklat en enorm stressrelaterad känsla när det ringer i telefonen... Vara kundhandläggare på CSN, Boxer och Valmyndigheten är ingen höjdare...
* Älskar sniglar (alltså att titta på) speciellt vinbärsnäckor. Blir så glad på sommarmornar när jag går ut för att hämta tidningen och får syn på dom i gräset, att jag tom hälsar dom God Morgon!
Japp! Det var 7 (inte så intressanta men iallafall) saker om mig.
Ha en fin torsdag, och jag passar på att hinta om att på lördag dyker det upp en beskriving på muffinsen!

1 kommentar:

Lilo sa...

Intressanta fakta om dig. =) Kan du inte komma hem till mig och hålla en kurs bara för mig? ;) Urfin ask här nedan, blir sååå sugen! Attans att jag bor för långt ifrån Stellas, annars skulle jag ha stämpelkort på alla dina kurser! =)