Vimplar till salu

onsdag 16 juni 2010

Trevlig sommar!


Idag arbetar vi sista dagen på våran samlingslokal, sen tar vi sommarlov några veckor och arbetar hemma med våra barn hela veckor och har semestrar såklart. Jag har förmånen att ha 4 underbara kollegor och vill med en blomma önska dom en trevlig sommar.


Hittade så ljuvliga vita rosor i den lokala blomsteraffären som jag bara var tvungen att köpa. Är för närvarande helt såld på allt vitt och lite shabby.


Krukorna kommer från Ekeberga och har en fin matt kritad yta. Funderade länge på om jag skulle göra kort eller någon sorts dekoration och klistra på. Men kom fram till att en tag alltid går hem.

Stansade ut tags i kraft och stämplade med en fin stämpel. Inkade kanterna lite och embossade en poststämpel. Sydde runt om och skrev dit en text förhand, gillar inte min egen handstil men det får duga. Till sist klistrade jag dit en ros som fick lite glitterlim på sig. Sprayade hela tagen med glimmermist. Jag blev faktiskt supernöjd med resultatet, det blev precis som jag tänkt mig. Skönt, då det var länge sedan jag känt så...

Ha en fin dag!

6 kommentarer:

malin sa...

Du måste vara en fin och uppskattad kollega!!

Nenne sa...

übersnyggt!!! nästa år vill jag vara din kollega! *skratt*

skönt när man är nöjd också, håll kvar den känslan :)

Helen sa...

Så fina! Dina kollegor kommer att bli väldigt glada över så fina sommarpresenter:)

Lilo sa...

Jättefint!!! En sådan ros, kruka och tag vill jag också ha! Du kan komma hit på fika och ta med en. ;)

sara s sa...

Mycket vackert!

Muffin sa...

Så himla fina, de måste blivit jätteglada!