Vimplar till salu

söndag 29 augusti 2010

Make and take hos Stellas

Igår var det fullt ös hos Stellas.se och dom som ville kunde sätta sig ner en stund och dekorera en tag/etikett. Jag visade lite olika stämplingstekniker och vi kladdade med distresser och perfect pearls.


Det är ju ingen hemlis att jag älskar att leka med distresser och att göra det på en liten yta som en tag gör det ändå roligare! Man kan variera sig i oändlighet och sen har man massor med fina tags som man dekorera både layouter, kort, paket och annat.

Denna jultag får representera veckans julkort.

Jag hade så roligt och jag hoppas att ni som var där hade lika kul och att ni fick lite inspiration att ta med er hem tillsammans med scrapmaterial till fyndpris!

Hoppas att vi ses snart igen, kanske på någon av höstens kurser?!

9 kommentarer:

Pia sa...

super lækre tags, flot dekoreret

ulrika_m sa...

Underbara tags, tack för inspirationen. Önskar att jag hade varit där igår och pysslat ihop några på plats ... Undrar lite hur du fick till humlan på den översta tagen? Kram!

Rimna sa...

Tack tjejer!!!

Ulrika, det hade varit så kul att få träffa dig och pysslat ihop. Humlan har jag "vattenstämplat" och det var en av teknikerna jag lärde ut igår. Man stämplar först på en Watermark dyna sen sprejar man stämpeln med pearlmist. Stämplar med lite längre tryck på stämpeln och torkar upp ev. överskott med papper.

Ullen sa...

Tack! det var riktigt kul, som alltid. Ser framemot att gå kurs hos dig i höst.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
ulrika_m sa...

Ah! OK, jag anade nästan att det var något sånt, tack för beskrivningen. Jaha, då vet jag vad jag ska leka med ikväll då! :D Tack så mycket!

J:son sa...

Så enormt fina tags Du gjort!!

Gillar verkligen både dom och Dina kort!

J:son

Zarah sa...

Såååå vackert!

Marie Wisén sa...

Super fint!!!!


Kram Marie