Vimplar till salu

tisdag 5 oktober 2010

Cafe Ian

Kom på att detta kort har jag inte visat i min egen blogg. Det visades i Club Anya bloggen för ett tag sedan då det lite hemligt annonserades att ett nytt DT var på gång!


Han är bra söt lille Ian med sin kaffekopp!
Färglagt med Copics som har blivit min nya drog tror jag ;) Jag vill bara ha fler och fler pennor! Så nu vet du det snälla Tomten!

Ha en fin dag!

9 kommentarer:

Zarah sa...

...det är ALLDELES bedårande! :D

Maria Therese sa...

Så søøøøt!!!

netha sa...

Som vanligt, helt fantastiskt.
Nu har du gjort så att jag också beställt pennor, kanske kan jag kombinera dem med mina tombow. :-)
Fast pundet är lågt nu så det är bäst att passa på.
Kramis på dig och ha en kanoners dag.

Nilma sa...

Superfint!

malin sa...

Så go som du är så MÅSTE tomten vara snäll:)

Deconstructing Jen sa...

Just absolutely gorgeous Anna! I love the colors and your coloring with Copics is impeccable! LOVE this!!

Lillnettan sa...

Hörrudu Rimna, du och dina fantastiska alster har fått mig att köpa på mig en herrans massa copics - och jag älskar dem! Känner mig som ett superproffs när jag färglägger! Men jag har problem med att mixa ihop just bruna nyanser. Det känns som om jag har typ tio bruna som inte matchar liksom. :-/ Du skulle inte kunna hjälpa mig genom att tala om vilka pennor du använt här ovanför till Ians hår? Jag skulle bli jätteglad!

Rimna sa...

Vad roligt Lillnettan!!!

Visst är dom härliga dessa pennor. Men tyvärr har jag ingen aning om vilka färger jag använt... Fått påtryckningar (från flera håll) att skriva ut vilka pennor jag använt vid varje kort och ska verkligen försöka göra det... Men det gäller att komma ihåg det också. Jag bara slänger ner dom i burken igen efter jag använt dom;)

Kram

Muffin sa...

Underbart igen, de är verkligen söta, TGF-stämplarna! Har sagt det 100 ggr men du är verkligen helt fantastisk på att färglägga!
*kramar*