Vimplar till salu

tisdag 16 november 2010

Forever friends

Ett förtydligande... Jag har tagit fel på datum... Så detta inlägg publiceras imorgon på Stampaviebloggen. Men jag låter det ligga kvar här ändå.

Min syster inspirerar mig att sprätta upp förpackningar väldigt försiktigt och använda som mallar till egna presenterförpackningar. Här har jag använt Marabous chokladkaka Vintervit som mall. Bara att rita av och vika ihop.

Det blev en söt liten presentask som man antingen kan stoppa i en chokladkaka eller varför inte smycken, presentkort, lotter eller något annat som får plats.

Moitvet är från Stampavie och det är Gillian F Roberts som ritat den söta stämpeln: Being Togheter.

Hoppas ni kikar in till oss på Stamapaviebloggen och gör ni det så dela gärna med er av lite kärlek till mina duktiga DT kompisar!

14 kommentarer:

Zarah sa...

Men vad smart! Och så fint det blev!

Lilo sa...

Men wow vad snyggt!!! Och jag stirrar så klart på själva chokladen också och funderar på vad jag nu missat??? Ny?? Måste ju ha! Hur ska jag orka gå enda till affären idag???

Nenne sa...

Åh, va fint det blev..hon är smart hon Nilla!

Gillar din nya header jättemycket, passar dig perfekt!

och du..HUR smutsar du dina kanter förresten?? Tycker att det blir så snyggt och har försökt härma dig lite, se här på tagsen så du förstår vad jag menar: http://creativenenne.blogspot.com/2010/11/god-jul-kit.html Det blir ju snå snyggt med små smutsfläckar..jag har en tingtura-stämpel som jag använder, gör du på fri hand eller vad?!!!

Tack för all inspiration fina du!

Kram!

Artnova24 sa...

Fajny pomysł;))

Anne sa...

Aww, for en skjønt pyntet eske, nydelig med perlene og den andre pynten. :)

Lindha sa...

Jag brukar också spara på alla möjliga askar och förpackningar för att använda som mallar, men än så länge sitter de prydligt i sin pärm. Nu blev jag superinspirerad att använda dem, när jag såg din underbara lilla ask. Tack för inspirationen och "sparken i baken". :)

Ann-Charlotte's blogg sa...

Helt underbar förpackning, det är bra att ha en syster :-)
Kramar

Erica sa...

Åhhh så fint!! den där chokladasken passar ju perfekt att använda som mall, mycket fin. Som alltid så smakfullt dekorerat.

Roligt när du skriver att jag gett dig HA-begär efter scrapgrejer, om du bara VISSTE hur MYCKET jag köpt tack vare din inspiration här på bloggen! Hihi.. ;-)

Tack för inspirationen du sprider och ha en trevlig vecka!

Kram, Erica

Petra/Paradise sa...

VIlken underbar ask du gjort!
Härlig rubrik också!! SÅ sött med kompisarna på motivet <3

Jag gjorde en ask efter en Magnumglass-förpackning en gång!
Det är verkligen en supersmart idé att använda sig av gamla förpackningar!! De kan man använda om och om och om igen! :D

Tack för inspirationen gumman!

KRAM Petra

Anna sa...

Jättefint! Fick precis samma tanke när jag såg denna chokladkaka första gången. Min fick helt enkelt bli nytt omslag till samma kaka, blev lite roligare. Men bra idé om att använda den som presentask.
Kram

Emma sa...

Ja det där med kartonger/förpackningar är ju hur kul som helst, har redan smällt i mig två hela choklad kakor=)
Fast jag har gjort på ett annat vis. Hur löser du stängningen?

Du är verkligen så inspirerande!!!

maxell sa...

Vackert!

Å visst är det praktiskt att sprätta förpackningar och använda som mall. Nu ångrar jag lite att jag inte slagit till på denna choklad. Eller.... smakar den bra? ;)

Sandy Ang sa...

Lovely altered chcoclate box !

La Vikinga sa...

Håller med tidigare kommentarer: jättesmart idé och det blev väldans snyggt och jättefiffiga presenter!!!

Charlotta / La Vikinga