Vimplar till salu

söndag 16 januari 2011

Veckans layout v.2

Då har det gått en till vecka på år 2011. Fort går det och då känns det så bra att i slutet av veckan gå igenom sina foton och tänka tillbaka på dagarna som gått. Det fick bli ett till kort på Molly då hon provar Disney On Ice mössan. Jag vann biljetter till Disney On Ice i Karlstad när jag deltog i en tävling hos Lekmer.se på facebook.

Ni tror mig säkert inte när jag säger att här har jag bara slängt på allt igen... Men så är det faktiskt. Jag började med att kladda på lite mist och akrylfärger på baspappret. Sen toppade jag med lite doodling och UTEE i guld. Stämplade med en prickstämpel och distressdyna - Chipped Sapphire. Några pappersremsor av mönstrat papper och sen smackade jag dit foto och färdiga stickers. Klart!

Några Pearl Maker droppar gör det där lilla extra.

Älskar färdiga stickers, som denna vimpeltråd från OA-Schoolhouse som ni bla. kan hitta hos Scraplagret.

Nu är jag nyfiken hur många som hoppat på utmaningen och skapar en layout i veckan. Jag tänkte att om ni kommenterar här så kan jag sammanställa en lista med alla namnen och länka till er i sidomenyn. Det skulle vara så spännande att få följa med på era årsberättelser också!

Ha en fin vecka 3!

10 kommentarer:

malin sa...

Gud, vad glad man blev av din LO!!!!
Ja, jag vill vara med på en LO i veckan:)

Zarah sa...

Superduperläckert! :D

Anne sa...

For en flott LO, utrolig fine glade farger og masse kule elementer sammensatt med fin balanse. :)

Ha en flott søndag.
Klem, Anne.

Lula sa...

Nyyydelig layout! Liker alle de flotte detaljene du bruker og de friske fargene;)Gjennomført!

Tant Animalia sa...

Så läckert!!
Älskar ditt "glitter-kladd" och pearlmaker-dropparna och färgerna och ja...allt!!

Och jag är visst redan tillagd i din länklista ser jag! Bra!

Kram!
Jenny

Anonym sa...

Gillar verkligen din layout! Har kommit på mig själv att gilla just den stilen du haft på LO:n denna vecka, "banners", obehandlat papper och starka, våriga färger! Skönt efter vinterlayouter!
Jag hoppar självklart på din "en i veckan"-utmaning, särskilt efter att ha sett liknande förra året, men det kändes inte aktuellt att börja i typ juni ;)
Nu har jag kommit ikapp och gjort vecka 1 och 2, men har ingen blogg utan lägger upp dem i sitt eget album på Facebook, och länkar till dig där. Hoppas det är ok? Så kan du kopiera bilderna därifrån till din blogg? Lägger till dig som vän då om det går bra.
Tack för en bra idé och jag tycker verkligen att du är en inspirerande scrappare! Kram/ Sandy Nilsson

http://www.facebook.com/?ref=home

Änglahus sa...

Fantastiskt fin LO, gillar verkligen att man först får ett förstaintryck & sen hittar detalj på detalj på detalj, så genomarbeta även om du "slängt" på sakerna, hi hi. Ha det gott!/Annica

Britta sa...

Kanon snyggt ...allt du tar för dig ..
ska försöka följa din utmaning om att scrappa en LO varje vecka .

Ha det så gott

häls..f.. Britta

Nenne sa...

Oooo så läckert med guldUTEE i bakgrunden! MUMS!!

Japp, jag är med på din utmaning! Har gjort färdigt ettan, har foto och idéer för 2:an och faktiskt även 3:an redan, ska bara få TID att göra färdigt och få upp det i bloggen men jag är absolut PÅ!

Ha en underbar vecka du med!

Jenny Bergvall sa...

En layout HELT i min smak ;)
Jätte fin!!!