Vimplar till salu

tisdag 29 mars 2011

Glad Påsk

Hög tid att börja knåpa ihop påskkorten om ni brukar skicka sådana. Den här vikningen gillar jag, den påminner om dom små förpackningar med tändsticksaskar som man kunde få som reklammaterial förr.

Papprena är från den nya serien Emmas Shoppe från Crate. Härligt kraftiga som tål att skrapa kanterna på. Jag har använt Dresses, Quilts och Accent Cuts. Basen är i Kraft.

tämpel jag använt är från Crafty Individuals, såg att just denna är slut men det finns en mängd andra fina stämplar som man kan använda som tex. den här. Rosen är en av mina favoritblommor, med skir tyll i.

Knapparna är också från Emma-serien, samt den gröna etiketten. Jag har färgat in kanten på motivet meddistressdyna och blending tool och sedan glittrat äggen lite.


På insidan har jag dekorerat sparsamt. Textstämpeln är från Inkido och är i sirlig vintage stil. Den har jag embossat med deras embossingpulver, färg Choklad. Sen har jag klistrat dit en chipboardblomma från chipboardarket ur samma serie.

Rosetten har jag knutit av ett band från denna bandförpackning. Stansat kanten med en Martha Stewart stans för att få det där lilla extra.

Allt material hittar ni hos Scraplagret

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

Marja sa...

Kanon snyggt! Har kikat på den stämpeln, men nu inser jag att jag var tvungen att köpa den =)

Kramkram

Emma sa...

Oj, vad vackert :)