Vimplar till salu

söndag 20 mars 2011

Veckans layout v.11

Hemma igen efter en supermysig helg i Göteborg/Vårgårda. Scrapträffen i går anordnad av Scraptrion är en härlig tillställning där kreativiteten sprudlar. Dessa tre tjejer gör verkligen ett fantastiskt arbete med att göra det så trivsamt för oss deltagare som möjligt! Jag lyckades kombinera Veckans layout med en av utmaningarna som dom hade med igår. Jag blev dessutom framröstad etta. Stort Tack till alla tjejer som var med på träffen!

Vecka 11 stack snödropparna upp sina späda huvuden i trädgården och kom med hopp om Våren! Älskar deras lime/ärt gröna färg ihop med med det skira vita.

Hoppas ni haft en underbar helg!

6 kommentarer:

. sa...

Så läcker!! Gillar färgerna skarpt, och Din otroligt kreativa sida med t ex klädnypa, hushållssnöre mm....Så mycket vackert att titta på bara på en enda layout...Otrolig är Du, konstaterar både jag och Sandy när vi just nu sitter här och inspireras!!
Kramis! Jenny....och Sandy!

Anna sa...

Åh vad det var roligt att du var hos oss, så roligt att träffa både dej och dina systrar och vänner!
Tack för all inspiration, ska sätta mej och distressa lite nu!
Kram

Nenne sa...

Hääärlig layout!!! Jag har halkat efter lite men kommer igen snart! :)

Elena sa...

it's so cute!

hellenbell sa...

har ni hittat snödroppar??? så härligt. de e ju såå söta.
fin layout som alltid, men vad blir INTE fint i dina händer, det frågar jag mig :)

Ida H sa...

Så underbart fin layout! Så många härliga detaljer, du är så duktig! Nu var det ett tag sedan jag var in här så jag har lite att läsa ikapp och inspireras av, kanske kan hjälpa mig att äntligen komma igång med mitt skapande som legat på is alltför länge nu.