Vimplar till salu

måndag 9 maj 2011

Veckans layout v.18

Har inte haft någon inspiration alls i helgen till att göra veckans layout. Men kände ikväll att det inte behöver vara så krystat. Det är ju därför jag kör den här utmaningen för att kunna komma över trösklar i mitt skapande. Så jag slängde på sånt som låg i den där "sortera tillbaka högen" som av någon anledning fortfarande ligger kvar... ;)

Vecka 18 har varit en berg och dal bana i flera bemärkelser. Vädret har pendlat från vår till vinter till sommar. Livet har haft sina ups and downs, humöret likaså och hälsan ska vi inte tala om. Men med 35 år på nacken så vet man att efter varje uppfärsbacke väntar en härlig nerförsbacke då man känner vinden i ansiktet och kan släppa tramporna och bara tjoa rakt ut av livslust! Det handlar bara om att vara så medveten att man hinner njuta.

Tack för era underbara kommentarer, är som vanligt urdålig på att kommentera tillbaka. Men ni ska veta att jag läser och tar till mig.

Önskar er en spirande vecka!

4 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Layouten var jättehärlig. Jag har börjat rationalisera mina LO och gör två varannan vecka. När man väl kommit igång går det lätt.Och så är det smidigt att skriva ut de foton man behöver på ett A4 blad.
Kram Eva

Ann-Charlotte's blogg sa...

*Sortera tillbaka högen* kan i bland vara det bästa! Härlig LO,
med skön känsla!
Gillar ditt kort i tidigare inlägg,
med tvål och rosdoft, ljuvlig beskrivning :-D
Kramar

malin sa...

Grattis min vän till vinster på Scrappiz CC!!

Lisa Löfgren sa...

Super fint och jag njuter av att se lite traditionell scrap.
Kram