Vimplar till salu

tisdag 21 juni 2011

Min egen "smash" bok

Är så inspirerad av hela smash konceptet som K&Company har tagit fram. Om ni vill veta vad det handlar om kan ni kika in på denna bloggen. Jag översätter det hela med att kalla det klippbok. En bok som du samlar saker, tankar, utklipp, foton ja vad som helst som du vill spara och som får plats i en bok.

Helt plötsligt visste jag vad jag skulle göra med alla scrappapper och alla dom där fina klistermärkena, rubons och andra små pappersbitar som jag sparat bara för att dom är för fina för att använda... Nu smackade jag in dom i boken och då finns dom alltid med mig! Stort tack till syster också som jag har lånat spiraler och BIA av.

Denna boken kommer jag fylla med minnen. Små lappar från barnen, biljetter och annat smått och gott. Jag har redan limmat dit lite grann. Är inte färdig med framsidan men kunde inte låta bli att filma ändå när jag bläddrar igenom den. Totalt oanvancerat och bara KUL!

Molly har gjort en egen bok, vi satt tillsammans en dag och skar till papper och det var verkligen en rolig grej att göra. Kanske det kommer en film på hennes med så småningom. Hon var även med när jag gjorde min film och hon har bestämt musiken. Så håll till godo!


Man kan klicka upp videon för att se lite bättre...

6 kommentarer:

leia sa...

Så häftigt! Och bra mkt roligare än de färdiga, perfekt sätt att använda alla fina papper man samlat på sig.
Grattis, nu har du startat en ny trend, igen. Det blir en ny "lyktstolpe" =)

KRAMELIKRAM

Tettiz sa...

Läckert!!

Jag har också fastnat för Smash! och har en hemma som jag har börjat leka med. Dock kan jag mycket väl tänka mig att göra en egen, speciellt nu när du har visat din fina!!! :D

*kram*
Tett

Teres sa...

Tokgillar din "smash" bok!(å erkänner att jag tycker mindre om den dramatiska musiken;))

I vilken storlek har du gjort boken?

Ha en bra midsommarhelg!
kram/ Teres

Ami sa...

Snyggt!

Liza sa...

Åh så läckert!!

Ps, ang musiken - dottern som sitter bredvid mig med en egen dator frågade genast: Vilken Harry Potter ser du på mamma. ;-)

Anonym sa...

Läcker bok! Kanske ett projekt för semestern... Och den känns nästan lite magisk tillsammans med det fantastiska musikvalet (ja, jag tillhör de vuxna Harry Potter-fansen) :-)