Vimplar till salu

söndag 3 juli 2011

Veckans layout v.26

Denna vecka testar jag något helt nytt. Jag blev så inspirerad av Kristina Werners one layer cards, och började fundera om man kan göra layouter på det viset också.


Fotot är ju problemet då det redan bygger ett lager men då kom jag på att jag kan ju skriva ut det direkt på cardstocken, i detta fall straw (min favorit). Det funkade perfekt!!!


Sen började jag "bygga" mönster med stämplar och med masker. Det var så roligt att se layouten växa fram utan vare sig klippande och limmande... ;)


Arbetat 50 timmar denna vecka och när lördagen kom var jag helt slut. Vi tog en tur i bilen bara för att komma hemifrån ett tag. Enda nackdelen med att arbeta hemma är att man vill bort en stund när man är ledig... Vi åkte på loppis och affärer som vi inte besökt på länge och vid lunchtid intog vi en hamburgare på ett barndomställe - Hålet i väggen. Lyx att inte behöva laga maten själv!

Önskar er en fin dag!

5 kommentarer:

AnnaG sa...

Åh va snyggt jag älskar att skriva ut foton på CS, måste beställa nya patroner så jag kan göra det. Den här stilen känns ny, men så DU med alla stämplar och layers *gillar*

Daniel August sa...

Jeg bare elsker de flotte stempelkollasjene dine!

››Daniel

malin sa...

Oh my GOOD vad snyggt! Du är underbar med all inspiration och idéer!!

Sara sa...

Jättefint! Det är så roligt att se hur du kombinerar stämplar med Scrapbooking. Jag har inte jobbat på några nya Scrapsidor än men jag blir så inspirerad när jag ser detta! Kul att ett kort gav dig ideen också.
Hur fint som helst!

hellenbell sa...

Ljuvlig!