Vimplar till salu

måndag 29 augusti 2011

3 snabba för Scrapfabriken

Ibland behöver man ett kort snabbt till presenten eller blombuketten. Då brukar jag göra små kort av "spillet" som blir över. Det går snabbt och enkelt och man behöver inte alltid ha ett färglagt motiv på sina kort.


Det första kortet är 13 x 14,5 cm och var en pappersbit som blev över efter något kort jag gjort. Visst blir det läckert att embossa på vellum!


Det andra kortet är 4 x 13 cm, även här har jag lekt med provdocksdien.Det sista kortet gick snabbast, ett minikort med storleken 6,5 x 7,5 cm. Så roligt det var att skapa småkort, det måste jag komma ihåg att göra oftare. Här har jag bara stämplat på mönstrat papper och sedan embossat texten ovanpå.

Detta blir mitt sista inlägg För Scrapfabriken då augusti nu går mot sin ända. Jag vill passa på att tacka Helén för förtroendet att skapa för henne och även ett tack till designteamet här, ni är underbara! Sen måste jag buga mig för er läsare som lämnat kommentarer under mina inlägg, uppskattas massor, TACK!

8 kommentarer:

Zarah sa...

Otroligt snygga!

hellenbell sa...

det är vi som är glada att du ville gästa oss ♥
vi hoppas att snart få se dina alster hos oss igen.
dagens tre snabba är bara ljuuuuvliga! älskar hur du använt vellumen.
och i min mening är detta ett stämpelset och en die som varje tjej måste ha ;)
kram!

Marja sa...

Såå snygga kort Gillar dem skarpt! Åh jaa det blir urläckert att embossa på vellum!
Kram Marja

pojjo sa...

Super fina kort, slitrena men ändå vintage :D

Vaktmästarn sa...

Härliga kort, gillar dem massor!
Kram, Outi

Romantiska Hem sa...

Hej! Här kommer en viktig anteckning
För det gäller att vara ute i god tid!!!
Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! www.levvackert.blogspot.com

malin sa...

Underbara!

Anna sa...

Supersnygga kort!! Hur får man tag på en sån die? Jag bara MÅSTE ha en... =)