Vimplar till salu

fredag 5 augusti 2011

Ett litet album

Söta Annelie tipsade på Facebook om detta roliga sätt att göra ett minialbum. Hon länkade till denna tjej på Youtube. Jag var bara tvungen att testa att vika ett album av Tim Holtz finaKraft Resist papper. Fram och baksida är gjorda av chipboard/kartong som jag skurit till och dekorerat.

Jag har målat med Crackle Paint, stämplat med Tim Holtz stämplar och distressat. Sen band jag ihop hela albumet med ett snöre och knöt fast en liten glödlampa i rosetten.


Etiketten har jag skurit ut från ett kuvert från Graphic 45. Jag snodde titeln rakt av från tjejen i Youtube videon, tyckte det passade så bra då jag tänkt att klistra in foton på ting och saker och skriva lite om det.

Blommor och blad från Prima, Spetsen har jag färgat in med Glimmer Mist. Limmat dit enmetallblomma och några pärlor också.


Insidan klädde jag med mörkbrun cardstock och dekorerade med några överblivna pappersbitar.


Har limmat in några foton på fotouppslagen. Här finns plats för fler foton eller skrivrutor.


Stämplade lite på några tags som också fick vara med i albumet.


På några av fickorna dekorerade jag kanten med en pappersremsa, som jag stansat först med MS kantstans Doily Lace. Tim Holtz galgen passar fint till temat, och man kan fästa små lappar som man vill spara.


Om man vill se hela albumet kan ni kika på filmen. :)


Allt material kommer från Scraplagret

5 kommentarer:

malin sa...

God morgoron! Ett härligt och lagom stort album...blir väldigt sugen att göra ett själv. Du har verkligen gjort det vackert!!

hellenbell sa...

det vattnas i munnen!!!

Sanglert och Jag sa...

Urläckert album!! Tack för att du delar med dig. //Kram från Strömstad

Mia sa...

Så fantastiskt fint! Kram!

Åsa/asamia sa...

WOW vad snyggt! Kul med filmen, så man kunde se mer ordentligt. Bra idé!
Tack för titten!
Kram ♥