Vimplar till salu

måndag 22 augusti 2011

veckans layout v.33

Idag kombinerar jag min egna utmaning att scrappa en layout i veckan med mitt gästuppdrag hos Scrapfabriken. Det fick bli gårdagens kräftkok som tema denna vecka. Trots att vi gjort en hel del annat också. Mathias har renoverat klart alla fönster i vårat hus, vi har även fått fina nya fönsterbrädor där det fattats. Molly har haft kalas för sina kompisar på Örebro Slott och jag har mest gjort det jag är bäst på... Scrappat och njutit av dom sista semesterdagarna.

Jag hittar material till denna ursköna hobby -Scrapbooking- överallt. Ser ni rutmönstret som jag mistat fram på layouten? Det är resterna av ett plastracket som sonen smashade sönder i en hektisk tennismatch ;) Perfekt att maska med tänkte jag och det funkade ju!


Jag har mistat med egengjord mist, superenkelt, bara att blanda distress refiller med vatten i en sprayflaska. Pärlorna i orange var vita från början, jag målade dom med en Copic penna i matchande färg.


Klistrade även dit lite säckväv och spets från ett gammalt örngott. Allt går att scrappa med!

Materiallista hittar ni i Scrapfabrikens blogg

Ha en fin dag!

3 kommentarer:

hellenbell sa...

tokfin! vilka minnen den väcker. jag kan känna doften från koket.
och med risk att upprepa mig: om jag ändå hade hälften av din fantasi! ♥

Anonym sa...

Underbart med tennisracket som mask- att man inte tänkt på det?! Blev himla inspirerad av ett av dina kort och gjorde en lift, som kan ha blivit en CASE... Skriver om det i min blogg idag, givetvis med länkar till dig. Finns här om du vill kolla:

http://scrapmoms.blogspot.com/2011/08/case-eller-bara-lift.html

Muffin sa...

Så läckert, urmysiga höstiga färger! Ursnyggt att maska med tennisracket, du är makalös till att hitta på! :) KRAM!