Vimplar till salu

torsdag 15 september 2011

Skoldags!

Denna gång fick jag ett paket med mumsiga papper från Graphic 45 - An ABC primer. Det är en serie papper med skoltema.

Jag blev på en gång inspirerad att dekorera en griffeltavla som jag haft liggandes ett tag. Sen rullade det bara på med en altrad konservburk till pennorna och en skrivbok. Min dotter Molly adopterade alltihop och lös med hela ansiktet över att få fina saker till hennes skolarbete.

Jag delade upp griffeltavlan i 5 delar måndag - fredag med hjälp av pappersremsor. Sen fick olika fina bilder som jag klippt ut från ett annat papper representera veckodagarna . Fäste små egengjorda flaggor med 3D kuddar där namnen på veckodagarna står och därefter lackade jag dom med Glossy Accents. Limmade även dit några chipboards ur samma serie och toppade jag med pärlstjärnor.


Skrivboken försökte jag hålla så platt som möjligt. Det fungerar inte med bulliga dekorationer om man ska bära med sig den i väskan. Jag behöll remsan med papprets namn och logga längst upp. Baksidan blev också dekorerad på ett liknande sätt.

Här kan ni också se kritan som jag fäst i griffeltavlan för att lätt kunna hitta den när man behöver skriva nytt.


Burken blev sparsamt dekorerad då jag ville framhäva dom fina papperna. En underbart skirros fick bli pricken över i:et.

Dessa blir perfekta presenter till skolbarn, en fin uppmuntran att skolan är viktigt och det blir faktiskt roligare när man fina saker att tillgå i sitt arbete.

Ni hittar materialet hos Scraplagret

Hen en bra dag!

4 kommentarer:

Chris_P sa...

Vilket kul projekt! Jättesnyggt!

Kram
Christina

Maria sa...

Vilket vackert arbete. Griffeltavlan har verkligen nått nya höjder.

malin sa...

Jag vill oxå ha dig som mamma:)

Marja sa...

Nu har jag fått mej en griffeltavla jag med =)